Ezeli rakipten Kjaer'e övgü: "Büyük adam..."

13.06.2021 - 17:13 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 00:46

EURO 2020'deki talihsiz olayda Christian Eriksen'e ilk müdahaleyi yapan Milanlı Simon Kjaer'e, ezeli rakipleri Inter'den de alkış geldi.

Ezeli rakipten Kjaer'e övgü: "Büyük adam..."

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Danimarka Milli Takımı'nda Christian Eriksen'nin bayılıp yere düşmesinin ardından oyuncuya takım arkadaşı Simon Kjaer ilk yardım müdahalesi yapmış ve oyuncunun hayatta kalmasında büyük yardımda bulunmuştu.

Kjaer'den ilk yardım

Danimarkalı oyuncu, Eriksen'nin yere düşmesinin ardından yanına gidip, doğru pozisyonda olup olmadığını ve dilinin boğazına kaçıp kaçmadığını kontrol ettiği görülmüştü.

Eşine soğukkanlı şekilde bilgi verdi

Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında ise Eriksen’in eşi Sabrina Kvist gözyaşlarına hakim olamamış ve Kjaer, o esnada Sabrina Kvist’in yanına giderek soğukkanlı bir şekilde tesellide bulunmuş ve son durum hakkında bilgi vermişti.

Kahramanımsın

Konuyla ilgili oyuncunun menajeri Mikkel Beck açıklamalarda bulundu. Beck, "Bu gece benim gerçek kahramanım oldun. Takım arkadaşın Eriksen'in hayatını kurtardın. Seni 17 yaşından beri tanıyorum ve seninle hiç bu kadar gurur duymamıştım. Sen benim kahramanımsın" ifadelerini kullandı. 

"Büyük adam, büyük kaptan"

Öte yandan Kjaer'e bir övgü de formasını giydiği Milan'ın ezeli rakibi Inter'den geldi. İtalyan kulübünün Ultras taraftar gurbu bir pankartg açarak, "Kjaer'e Saygılar.. Büyük adam, büyük kaptan..." ifadelerini kullandı. 

Kjaer Fenerbahçe'de de güzel izler bıraktı

Simon Kjaer'in hayati destek sağladığı Christian Eriksen, Serie A'da Inter'de oynuyor. Tüm dünyanın takdirini toplayan Kjaer ise daha önce ülkemizde Fenerbahçe forması giymiş ve sarı-lacivertli taraftarların da büyük sevgisini kazanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler