Eyüpspor, Manisa FK'dan Birkan Tetik'le Anlaştı

01.08.2023 - 16:33 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 16:36

Son dakika transfer haberi: 1. Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Eyüpspor kaleye takviye yaptı ve Manisa FK'dan Birkan Tetik'le anlaştı. Detaylar haberimizde...

Eyüpspor, Manisa FK'dan Birkan Tetik'le Anlaştı

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'in iddialı takımı Eyüpspor'dan kaleye transfer geldi. İstanbul temsilcisi Arda Turan'ın isteği üzerine kaleye takviye getirdi. Detaylar...

Teknik Direktör Arda Turan'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren İstanbul temsilcisi; Manisa FK'dan sürpriz bir isimle anlaştı.  

Anlaşma tamam

Eyüpspor, Manisa FK'dan Birkan Tetik'le anlaştı. Birkan; Eflatun-Sarılılar'ın kampına katılacak. 

İlgini Çekebilir
Eyüpspor, eski kalecisini getiriyor
Habere Git

Birkan Tetik'in performansı ve kariyeri

Galatasaray altyapısında yetişen 27 yaşındaki file bekçisi; Fatih Karagümrük, Bodrumspor, Kastamonuspor, Ankara Keçiörengücü ve Manisa FK takımlarında forma giydi. Birkan Tetik, geçen sezon Manisa ekibinde 13 maçta oynadı. 

Kubilay da geldi

Eyüpspor, kaleci pozisyonu için eski oyuncusu Kubilay Anteplioğlu'yla da anlaştı. İstanbul ekibinde; kaleci olarak Berke Özer, Kubilay Anteplioğlu ve Birkan Tetik olacak. 

Pendik’te 3 maça çıktı

Pendikspor’da geçen sezon alternatif isim olarak düşünülen Kubilay Anteplioğlu, sadece 3 maça çıktı. 1. Lig’de 2, Türkiye Kupası’nda da 1 maçta süre alan deneyimli kaleci, 224 dakika süre alırken, kalesinde 2 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler