Eyüpspor'da Yeni Teknik Direktör Belli Oldu

27.03.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 22:58

Son dakika haberleri... Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran TFF 1. Lig takımı Eyüpspor'da yeni hoca belli oldu. İşte detaylar...

Eyüpspor'da Yeni Teknik Direktör Belli Oldu

Salim MANAV - AJANSSPOR

Son lig maçında Çaykur Rizespor'a kaybeden ve Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran Eyüpspor'da yeni hoca belli oldu.

Eyüpspor, Zafer Turan'la anlaştı

İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran İstanbul temsilcisi, eski hocası Zafer Turan'la prensipte anlaştı.

Zafer Turan'ın Eyüpspor performansı

2019-2022 yılları arasında Eyüpspor'da 81 maçta görev alan 53 yaşındaki teknik adam 45 galibiyet, 21 beraberlik me 15 mağlubiyetle 156 puan topladı ve maç başına da 1.93 puan ortalaması yakaladı.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez ile yollar ayrıldı!
Habere Git

Görev yaptığı takımlar

Zafer Turan daha önce Bayrampaşa, Erokspor, Başakşehir (yardımcı antrenör), Sivas Belediye, A. Selçukspor, Göztepe, Buğsaşspor, İstanbul Büyükşehir Belediye (yardımcı antrenör), Göztepe (yardımcı antrenör) gibi takımlarda da görev yapmıştı.

Dün sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Eyüpspor, 27 hafta sonunda topladığı 53 puanla ikinci sırada yer alıyor. 

Eyüpspor bir sonraki karşılaşmasını 30 Mart Perşembe günü saat 20.00'de Sakaryaspor ile deplasmanda oynayacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’den ikinci hamle: Ali Koç...
Habere Git

Resmen açıklandı

Eyüpspor, takımın başına Zafer Turan'ın getirildiğini açıkladı. Eyüpspor, ''Eyüpspor’umuz, teknik direktörlük görevi için Zafer Turan ile sözleşme imzaladı. Zafer Turan'a hoş geldin diyor, yarım kalan hikayemizi tamamlamak üzere görevinde başarılar diliyoruz.'' açıklaması yapıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler