Eyüpspor, Pendikspor'dan Thuram transferinde sona yakın!

12.01.2024 - 13:15 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 13:18

Eyüpspor, Süper Lig’den bir ismi daha renklerine katmaya hazırlanıyor. İstanbul ekibi, Pendikspor’dan Thuram transferini büyük ölçüde bitirdi. Detaylar.

Eyüpspor, Pendikspor'dan Thuram transferinde sona yakın!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig’de zirvenin sahibi olan ve adım adım Süper Lig’e gelen Eyüpspor, transferde hız kesmiyor. Sivasspor’dan Samu Saiz'ın transferini bitiren Eyüpspor, Süper Lig’den bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. İstanbul ekibi, Pendikspor’un golcüsü Thuram’da büyük yol kat etti. 

Söz kesti

Sezon başında da Eyüpspor ile adı anılan Thuram bu kez formayı giymeye çok yakın. Hem futbolcuyla hem de Pendikspor ile söz kesen Eyüpspor, sürpriz olmaması halinde resmi sözleşmeye imzasını atacak.

Thuram'dan 4 gole katkı

2022-2023 sezonunda Pendikspor formasını giymeye başlayan ve geçen sene elde edilen şampiyonlukta büyük payı bulunan Brezilyalı futbolcu, Süper Lig’de ise beklenen katkıyı veremedi. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri bir araya geliyor! Maslak'ta kritik toplantı
Habere Git

Süper Lig’de 15, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıkan 32 yaşındaki Thuram, 902 dakikada 3 gol ve 1 asistlik katkıda bulundu.

1. Lig’in kralı

Süper Lig’de istenen verimi sağlayamayan Thuram, 1. Lig’de ise muhteşem bir performans sergiledi. 55 maçta 23 gol atan başarılı futbolcu, 6 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu. 

Senin için hazırladığımız haberler