Eyüpspor, Pendikspor'dan Adrien Regattin’i Transfer Ediyor

09.06.2023 - 19:31 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 19:35

Süper Lig hedefine ulaşamayan Eyüpspor, Pendikspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan Adrien Regattin transferini büyük ölçüde bitirdi. İşte detaylar...

Eyüpspor, Pendikspor'dan Adrien Regattin’i Transfer Ediyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Bordumspor’a elenerek büyük yatırımlara rağmen Süper Lig biletini alamayan Eyüpspor transferde vites yükseltti. Başakşehir’den Caner Erkin, Samsunspor’dan da Soner Aydoğdu ile ilgilenen İstanbul ekibi, ilk transferini bitirmeye hazırlanıyor.

Regattin ile büyük ölçüde anlaşıldı

İstanbul ekibi, dün oynanan final maçıyla birlikte Süper Lig biletini alan Pendikspor’un Faslı futbolcusu Adrien Regattin ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Sözleşmesini tamamladı

Bodrumspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyette 1 gol ve 1 asistle yıldızlaşan Faslı futbolcu, Pendikspor ile olan sözleşmesini tamamladı. Serbest oyuncu konumundaki 31 yaşındaki futbolcu, Eyüpspor ile imza aşamasına geldi.

34 maçta 26 gole katkı koydu

Türkiye’de Osmanlıspor, Akhisarspor ve Altay formalarını giyen Regattin, sezon başında Pendikspor’a transfer oldu. Şampiyonluk yaşadığı Pendikspor ile toplamda 34 maça çıkan deneyimli futbolcu, 13 gol ve 13 asist yaparak sezonun dikkat çeken isimleri arasında yerini aldı.

Senin için hazırladığımız haberler