Eyüpspor, Süper Lig kaptanını istiyor

19.06.2024 - 10:22 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 10:24

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor’da transfer çalışmaları devam ederken, İstanbul ekibi geçen sezon başında da talip olduğu Antalyaspor’un kaptanı Veysel Sarı için bir kez daha devreye girdi.

Eyüpspor, Süper Lig kaptanını istiyor

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor, güçlü bir kadro için çalışmalarını sürdürüyor. Derin bir kadro oluşturmak isteyen İstanbul ekibi, 2019-2020 sezonundan bu yana Antalyaspor forması giyen ve takım kaptanlığına kadar yükselen Veysel Sarı için devreye girdi. 

Geçen sezon başı da istendi

Geçen sezon başında da Arda Turan’ın raporuyla talip olunan Veysel Sarı için bir kez daha girişimler başladı. Antalyaspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Veysel Sarı için Teknik Direktör Alex de Souza’nın vereceği raporun beklendiği ve buna göre deneyimli futbolcunun geleceğinin belli olacağı öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'dan stadyum açıklaması
Habere Git

158 maçta forma giydi

Kariyerinde Eskişehirspor, Galatasaray ve Kasımpaşa formalarını da giyen Veysel Sarı, en çok Antalyaspor adına sahaya çıktı. 158 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı sırtına geçiren deneyimli savunmacı 10 gol ve 4 asist üretti. Biten sezonda Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 37 maçta şans bulan Veysel Sarı, 3 bin 193 dakikada 1 kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler