Eyüpspor rakiplerinin puan kaybettiği haftada hata yapmadı!

18.02.2024 - 21:08 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 21:11

Trendyol 1. Ligi'nin 23. haftasında lider Eyüpspor, Ümraniyespor'a konuk oldu. Karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Ümraniyespor, sahadan yenik ayrıldı. İşte detaylar.

Eyüpspor rakiplerinin puan kaybettiği haftada hata yapmadı!

AJANSSPOR HABER

Trenyol 1. Ligi'nin 23. haftasında lider Eyüpspor, Ümraniyespor'a konuk oldu. Eflatun sarılılar, 10 kişi kalan rakipleri karşısında geri düşse de Caner Erkin, Samu Saiz ve Ahmed Kutucu'nun golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Eyüpspor, Göztepe ve Kocaelispor'un puan kaybettiği haftada hata yapmadı ve Süper Lig yolunda altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Eyüpspor, en yakın rakibi olan Göztepe'ye, 9 puan fark attı.

Eyüpspor rekor kırdı

Eyüpspor, 3-1 kazandığı Ümraniyespor maçında rakip ceza sahasına tam 55 kez girdi. Bu sezon Trendyol 1. Lig'de bu sayıya ilk kez ulaşan Eyüpspor, bu sezon en fazla 41 kez rakip ceza sahasına girmişti.

Caner Erkin 30 metreden attı

Eyüpspor'un tecrübeli sol beki Caner Erkin, 58. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun gerisine geçti. Ceza sahası içine sert bir şekilde orta yapan Erkin'in vuruşunda top kale çizgisinden sekere doğrudan ağlarla buluştu. 35 yaşındaki sol bek, bu sezon 21 maçın tamamında ilk 11'de yer aldı ve 6 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Ümraniyespor kızardı

Karşılaşmanın 31. dakikasında Ümraniyespor'da Atalay Babacan, Robin Yalçın'ın suratına tabanıyla temasta bulunduğu için direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Robin Yalçın'ın kaşında açılma meydana geldi. Tedavisi saha içinde süren Robin Yalçın, oyuna devam etti.

Tiago Çukur ilk kez sahne aldı

Fenerbahçe'nin sezon başında Beveren'e kiraladığı Tiago Çukur, kış transfer döneminde Beveren ile sözleşmesini feshetmişti. Daha önce A Milli Takım formasını da giyen genç santrfor, kış transfer döneminde Ümraniyespor'a kiralandı ve ilk 11'de başladığı maçın ikinci yarısının başında oyundan alındı.

Senin için hazırladığımız haberler