Transfer Haberleri | Eyüp ve Pendik Brezilyalı yıldızın peşinde

13.01.2024 - 21:47 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 21:51

Sezon başında Antalyaspor’dan ayrılarak Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Jazira’ya transfer olan Fernando Martins’e Pendikspor ve Eyüpspor talip oldu.

Transfer Haberleri | Eyüp ve Pendik Brezilyalı yıldızın peşinde

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’da ortaya koyduğu performansla Süper Lig’e damga vuran isimlerden olan Fernando Martins’e Türkiye’den iki talip çıktı. Yüksek maliyeti sebebiyle Akdeniz ekibinin 500 bin Euro bonservis bedeliyle Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Jazira’ya gönderdiği Brezilyalı futbolcuya Trendyol Süper Lig’den Pendikspor ve Trendyol 1. Lig’den Eyüpspor talip oldu.

İlk temas kuruldu

Brezilyalı futbolcuyla İstanbul ekiplerinin ilk teması kurduğu öğrenildi. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcuya ilginin direkt iletildiği ve taleplerinin sorulduğu belirtildi.  

Sezon başında da istemişti

Pendikspor, sezon başında Antalyaspor’dan ayrılan başarılı futbolcu için o dönemde de devreye girmişti. Yapılan görüşmelerin ardından ikna olmayan Fernando, tercihini Birleşik Arap Emirlikleri’nden yana kullanmıştı. 

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'a şok! Antalyaspor’da 2 ayrılık yolda...
Habere Git

Yine sıcak bakmıyor

Hem Eyüpspor’un hem de Pendikspor’un ilgisini çeken Fernando, her iki takıma da sıcak bakmıyor. Al-Jazira’dan ayrılmayı düşünmeyen Fernando’nun ilk görüşmeye olumlu karşılık vermediği de gelen haberler arasında yer aldı.  

Senin için hazırladığımız haberler