Eyüpspor skoru koruyamadı! Kayserispor sahasında yenilmedi

15.09.2024 - 18:46 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 18:51

Son dakika futbol haberleri | Trendyol Süper Lig'de Kayserispor ile Eyüpspor 2-2 berabere kaldı. İşte maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti...

Eyüpspor skoru koruyamadı! Kayserispor sahasında yenilmedi

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Kayserispor ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele 2-2 berabere bitti.

Perdeyi Thiam açtı

Karşılaşmanın gol perdesini Eyüpspor'dan Thiam açtı. 21'inci dakikada Saiz'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahası son çizgisine inen Midtsjö'nün tek pasında Thiam topa dokundu ve boş kaleye gönderdi.

Saiz farkı 2'ye çıkardı

Eyüpspor, 36'ıncı dakikada farkı 2'ye çıkardı. Ahmed Kutucu'nun ara pasında topla buluşan Saiz sağ ayağıyla topa dokunup kaleci Vilal'in bakışları arasında topu ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Zalewski'nin menajerlik şirketinden Galatasaray açıklaması
Habere Git

Arif Kocaman fitili ateşledi

Kayserisporü, 64'üncü dakikada Arif Kocaman'ın golüyle geri dönüşün fitilini ateşledi. Kartal'ın sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte Talha kafasıyla Arif'e aktardı. Arif kale dibinde sol ayağıyla dokunarak topu ağlara gönderdi.

5 dakika sonra beraberlik golü!

Kayserispor, 69'uncu dakikada beraberliği yakaladı. Hasan Ali'nin pasında sırtı dönük olarak topla buluşan Nazon, yüzünü kaleye dönüp ceza sahasına girdikten sonra sağ ayağıyla çok düzgün vurdu ve kaleci Berke'nin bakışları arasında topu ağlara gönderdi.

İki takımın ligdeki durumu

Bu sonuçla Eyüpspor, 9 puanla ligin 5'inci sırasında yer alırken, Kayserispor ise 2 puanla 16'ıncı sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler