TFF'de EYT İçin İşten Çıkan 100 Kişi İşe Yeniden Dönüş Bekliyor

06.04.2023 - 11:39 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 11:47

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) yaklaşık 100 çalışan, çalışmaya devam etme koşuluyla EYT başvurusu yaptı. Ancak işten çıkışları verilen çalışanlar henüz geri alınmadı.

TFF'de EYT İçin İşten Çıkan 100 Kişi İşe Yeniden Dönüş Bekliyor

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) EYT'li personel yeniden işe girmeyi bekliyor. Çalışanlar TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'tan sorunun bir an önce giderilmesini bekliyor.

Tazminatlar içeride kalsın

397 personeli bulunan TFF'de yaklaşık 100 kişi EYT hakkını  kullanmak için yönetime başvuruda bulundu. Söz konusu kişiler tazminatlarının içeride kalmasını kabul edeceklerini belirterek, işlerine devam etmek istediklerini TFF'nin insan kaynakları birimine beyan ettiler.

Başka yerlerde giriş-çıkışlar 1 günde

Bu koşulla hareket eden çalışanlar TFF'den çıkışlarını alarak EYT başvurusu yaptı. Ancak EYT nedeniyle işten çıkan çalışanların TFF'ye geri alımı bir türlü gerçekleşmedi. EYT'li olan ve çalışmaya devam etmek isteyen milyonlarca çalışan kurumlarında aynı gün içinde işten çıkış ve yeniden giriş yaparken TFF'de bu durumu gerçekleşmedi.

İlgini Çekebilir
17'lik genç yıldıza A. Madrid ve M. City'den resmi teklif! Hocası açıkladı...
Habere Git

Çalışanlar işe gidip gelmeye devam ediyor

Dün bu konuda Yeniçağ gazetesinde çıkan yazıda, çalışanların huzursuz olduğu kaydedildi. Çalışanlar fiilen işten çıkmış olmalarına rağmen, işe gitmeye ve TFF'ye hizmet etmeye devam ediyor. Normal çalışma düzenine devam eden çalışanlara ay sonunda maaş verilip verilmeyeceği; verilirse de nasıl formüle edileceği merak konusu.

İK'de denetim yaptırdı, 71 kişiyi yolladı

Geçen Haziran ayında TFF Başkanı olan Mehmet Büyükekşi, ilk iş olarak insan kaynaklarına yönelik bir denetim yaptı. KPGM firmasının hazırladığı rapor sonrası gerek 65 yaş üzeri personelden gerekse de verimsiz olduğuna kanaat getirilen toplam 71 kişiyle yollar ayrıldı. TFF'nin 468 olan toplam personel sayısı 397 kişiye indirildi.

Büyükekşi genel sekreter enflasyonunu bitirdi

TFF teşkilatında üst düzey yöneticilerde büyük bir değişikliğe giden Mehmet Büyükekşi, Kayseri, Trabzon ve Antalya gibi yerlerdeki bölge müdürlüklerinde de yeni atamalara imza attı. Büyükekşi, görevi devraltığında 7'ye ulaşan genel sekreter yardımcılığını bire düşürdü. Buna karşın Büyükekşi iletişimden idari işlere kadar toplam 9 direktörlük pozisyonu oluşturdu.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan flaş karar! Yeni sistem...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler