Exxen çöktü, Ilıcalı maçı açık kanala aldı

03.10.2023 - 22:34 | Son Güncellenme: 04.10.2023 - 00:45

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United - Galatasaray maçını canlı olarak verecek olan platform Exxen çökünce maç TV8,5'ta yayına alındı.

Exxen çöktü, Ilıcalı maçı açık kanala aldı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen bu akşam Manchester United ve Galatasaray arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçını  canlı olarak yayınlayacaktı. Platformda yaşanan sıkıntıların ardından maç TV8,5'tan aktarıldı. 

"Lütfen daha sonra tekrar deneyin"

Bu akşam Exxen'de yaşanan sorunlar sosyal medyada gündem oldu. Galatasaray - Manchester United maçını izlemek için platforma giriş yapan üyeler “Üzgünüz! Sunucu şu anda yanıt vermiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.” uyarısı ile karşılaştı. 

Sorunun çözümü açık kanal oldu

Exxen'de yaşanan yayın sorunu çözülemedi yayın sorunu için çözüm ise açık kanal oldu. Galatasaray - Manchester United karşılaşması TV 8,5'ta yayınlandı. 

İlgini Çekebilir
Hull City üçle devrildi
Habere Git

Altaylı'dan yayına tepki

Gazeteci Fatih Altaylı, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı ve Exxen'e şu sözlerle tepki gösterdi: "Acun kardeşim korsan yayından beter olan, resmî yayıncının yayını yapacak alt yapıya sahip olmamasıdır. Şu an korsan yayıncılar yayın yapıyor ama Exxen yapamıyor. Exxen’i bekleyelim mi?"

Senin için hazırladığımız haberler