THY EuroLeague Final Four Ne Zaman? Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

18.05.2023 - 12:26 | Son Güncellenme: 18.05.2023 - 13:12

THY EuroLeague'de Final Four yarın oynanacak yarı final maçları ile başlıyor. Şampiyonun belli olacağı zorlu final mücadelesinde ise ilk hava atışı pazar günü yapılacak.

THY EuroLeague Final Four Ne Zaman? Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de 2022-2023 sezonunun en önemli dönemi Final Four başlıyor. Litvanya'nın Kaunas şehirndeki Zalgirio Arena keyifli karşılaşmalara sahne olacak ve şampiyon burada belirlenecek.

Nefes kesen maçlar bizleri bekliyor

Final Four etabı iki İspanyol devi Barcelona-Real Madrid ve geçtiğimiz sezon oynadıkları play-off eşleşmesi ile büyük heyecan yaratan Olympiakos-Monaco'nun eşleşelerine sahne olacak.

Barcelona kısa kesti Real Madrid son maçta güldü

Normal sezonu 2. sırada tamamlayan Barcelona play-off'ta Final Four' ev sahipliği yapacak Zalgiris Kaunas ile eşleşti. Barça bu eşleşmeyi 3 maçta bitirerek 3-0 ile adını son dört takım arasına ilk olarak yazdıran ekip oldu. Real Madrid ise büyük olaylara sahne olan seride Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan KK'yi 2-0'dan gelerek son maçta 3-2 elemeyi başardı.

İlgini Çekebilir
EuroLeague'de sezonun 5'i açıklandı!
Habere Git

Geçen sezondan kalan hesap

Normal sezon 1.'si Olympiakos play-off'ta temsilcimiz Fenerbahçe beko'yu 3-2 ile geçerek Final Four bileti aldı. Monaco ise kıran kırana geçen seride Maccabi Tel Aviv'i 3-2 ile geçti. İki takım arasında geçtiğimiz yıl play-off'larda oynanan ve 3-2 Olympiakos'un tur atladığı seri hala akıllarda.

EuroLeague Final Four Ne Zaman?

EuroLeague'de Final Four yarın akşam başlıyor. İşte final haftasonunun programı:

 

19 Mayıs Cuma 18.00 Olympiakos-Monaco

19 Mayıs Cuma 21.00 Barcelona-Real Madrid

 

Final maçı ise 21 Mayıs Pazar günü oynanacak.

EuroLeague Final Four Hangi Kanalda?

EuroLeague Final Four, TRT Spor ekranlarından ücretsiz olarak yayınlanacak. Zorlu karşılaşmalar aynı zamanda S Sport ve S Sport Plus ekranlarından seyirci ile buluşacak.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te Erdem Can sesleri
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler