EuroLeague'de genel menajerlere göre Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko

13.01.2020 - 17:11 | Son Güncellenme: 13.01.2020 - 18:46

EuroLeague'de genel menajerlere göre Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko

THY EuroLeague'de yer alan takımların genel menajerleri, yarım sezonun değerlendirmelerini yaptı. Anadolu Efes, 3 farklı alanda ön planda yer alırken, geride kalan son 5 sezonda Final Four'da yer alan Fenerbahçe Beko'ya Köln vizesi çıkmadı. İşte detaylar...

FINAL FOUR'A KALMA İHTİMALİ EN YÜKSEK TAKIM ANADOLU EFES

18 genel menajerin değerlendirmesinde, ligde 15 galibiyet ve 3 mağlubiyetle lider olan Anadolu Efes, %23.6 ile Köln'de yapılacak Final Four'a gitme ihtimali en yüksek takım olarak gösterildi.  Efes'i %22.2 ile Real Madrid ve Barcelona, %18.1 ile CSKA Moskova takip ediyor. 

EN ZORLU DEPLASMAN: REAL MADRID

Şampiyonluğun iddialı takımlarından Real Madrid, genel menajerlere göre en zorlu deplasman seçildi. İspanya temsilcisi, %33.3 ile bu alanda zirvenin sahibi. Real Madrid'i %27.8 ile Maccabi FOX Tel-Aviv takip ediyor. Temsilcimiz Anadolu Efes ise, %16.7 oyla en zorlu üçüncü deplasman olarak dikkat çekiyor.

ANADOLU EFES ZEVKLE İZLENİYOR

Genel menajerlerin yarısı, Anadolu Efes'in THY EuroLeague'de izlenmesi en keyif veren takım olduğunu belirtiyor. %50 oy alan Lacivert Beyazlılar'ın ardından Barcelona, %22.2 ile 2. sırada bulunuyor.

SÜRPRİZ YUMURTA'DAN ASVEL ÇIKTI

Bu sezon Wild Card vizesi ile THY EuroLeague'e dahil olan LDLC ASVEL, genel menajerlerin sürpriz takımı oldu. Oyların %50'sini alan Fransa temsilcisi, geride kalan 18 maçta 8 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 11. sırada yer alıyor ve Play-off potasına sadece 1 maç uzakta...

OBRADOVIC EN İYİ İKİNCİ ANTRENÖRDEN BİRİ OLDU

Bu sezon beklentilerin altında kalan Fenerbahçe Beko'nun başarılı başantrenörü Zeljko Obradovic, Real Madrid'in çalıştırıcısı Pablo Laso ile  %16.7'şer oy aldı ve ikinci sırayı paylaştı. En iyi başantrenör ise, %44.4 oy alan Maccabi FOX Tel-Aviv'in Yunan çalıştırıcısı Ioannis Sfairopoulos oldu.

Senin için hazırladığımız haberler