EURO 2012'nin yıldızı Dünya Kupası'nda

14.07.2018 - 09:07 | Son Güncellenme: 14.07.2018 - 09:19

EURO 2012'nin yıldızı Dünya Kupası'nda
Cinsel içerikli paylaşımlar ve fotoğraf çekimleriyle sık sık gündeme gelen Hırvat güzelin, bir erotik filmde de oynadığı ortaya çıkmıştı. O filmin görüntüleri de internete sızdı! Ancak Nives için ilk skanda bu değildi.
Genç kadın ilk olarak bir Alman dergisine bu pozları vermiş ve sada mazohist temalı çekimler yapmıştı. Bu fotoğraflar Hırvatistan'da çok tartışılırken Drpiç'in futbol kariyerini etkiler hale gelmişti.
Cüretkar pozları nedeniyle sadece Hırvat magazin basınının ilgisini çekmeyen Nives, zamanla Avrupa'nın diğer magazin dergilerinin de sayfalarını süslemeye başlamıştı.
Dergiye verdiği pozlarda, bedenini sergileme konusunda sınırlarının olmadığını ifade eden Nives, yaptığı açıklamalarla başka ülkelereni magazin basınına da bolca malzeme vermişti.
Nives, daha sonra boşanacağı Dino Drpiç'le birlikte yaptığı ortak açıklamada, dünya devi Real Madrid'e ev sahipliği yapan Santiago Bernabeu Stadı'nda seks yapmak istediklerini ifade etmişti.
Nives, sekste sınırı olmadığını ifade ederken kocası Dino Drpiç'in de seksi çağrıştırdığı için 69 numaralı formayı giymesini istediğini dile getirmişti.
Çiftin çalkantılı yaşamı esnasında sık sık kavga ettiği ileri sürülürken, Nives'in her kavgadan sonra sosyal medya hesaplarından cüretkar paylaşımlar yapması eşine meydan okuma olarak nitelendirilmişti.
Nives Celsius, tam da iddiaların ayyuka çıktığı dönemde, kadın arkadaşlarla verdiği samimi pozlarla gündeme gelmeyi başarmış ve tatilden yaptığı paylaşımlar ülke gündemini bir süre daha meşgul etmişti.
Sürekli dikkat çekmeye çalışan ve hem yaptığı paylaşımlar hem de söylemleriyle ilgi odağı olmaya çalışan Nives Celsius'un yıllar içerisinde birçok kez estetik ameliyat geçirerek, kendini yenilemeye çalışması da başka iddiaları gündeme getirmişti.
Hırvat modelin psikolojik sorunlarının olduğu ve sürekli ağır antidepresanlar kullandığı iddialara da ayyuka çıkmıştı. Nives Celsius'un çektirdiği fotoğraflar ve yaptığı paylaşımlar da ruh halinin iyi olmadığını ispatlar nitelikte... (Fanatik)
Senin için hazırladığımız haberler