Eski yöneticiden sert uyarı!

14.03.2017 - 14:31 | Son Güncellenme: 14.03.2017 - 14:31

- AJANSSPOR ÖZEL - Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Dr. Cem Kınay antrenörlerin demeçlerinde dikkatli olması gerektiğini söyledi. 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kınay, "Maç ilk maçın kopyası gibi oldu. Fenerbahçe'nin salonunda da farklı öne geçmişti Galatasaray. Sonra kaybetti. Bu maçlar çok önemli maçlar. Bu maçlardaki demeçlere çok dikkat edilmesi lazım. Maç bittikten sonra adrenalin çok yüksek. Taraftar takımı desteklemek için var. İyi günde var kötü günde var. Bilhassa küfür konusunda çok dikkat etmek lazım. Protesto edilebilir. Ama küfretmemek lazım. 25 milyon Galatasaray taraftarı Galatasaray'la mutlu oluyor ya da üzülüyor. Galibiyet oluyor, mağlubiyet oluyor" dedi.  
 
ANTRENÖR DEMEÇLERİNE DİKKAT ETMEK ZORUNDA 
Belli bir süredir Ergin Ataman ve arkasındaki taraftarla bir itiş kakış var. Demeçlere çok dikkat etmek lazım. Ergin Ataman iyi bir Galatasaraylı. Geçen sene Galatasaray'ı Avrupa Şampiyonu yaptı. Koçlar da demeçlerinde daha dikkatli olacaklar. İnşallah iki taraf da bunlardan ders alırlar. Ben şahsen üzerime düşen bir şey varsa yaparım. Aslında yöneticiler bu tip şeyleri çözmek için varlar. Ancak yöneticiler iyi zamanlarda değil, işler kötü giderken varlar. Ben yönetici olarak bu konuyla sürâtle ilgilenip bana düşen şeylerde yardımcı olmaya hazırım. Yarında bu konuyu Ergin hocayla konuşacağım" ifadelerini kullandı. 
 
ARDA VE EMRE İLE GURUR DUYUYORUM 
Haftasonu İspanya La Liga'da karşı karşıya gelen Arda Turan ve Emre Çolak'la ilgili olarak ise Dr.Kınay, "İkisi de çok güzel gidiyor. İkisi de evladımız. Arda'nın Emre için Emre'nin de Arda için söyledikleri çok hoştu. Türkiye'nin dünyada temsili çok önemli" dedi.   
 
GALATASARAY DAHA BAŞARILI OLACAK
 
Futbol takımıyla da ilgili değerlendirme yapan Cem Kınay, "Igor Tudor iyi bir defans oyuncusuydu. Takım halinde defans yapılması gerektiğini en iyi bilen biri. Tudor takıma can kattı.  Takım hiç koşmadığı kadar uzun mesafeler koştuğu belli. Kısa sürede daha dirençli bir takım olduğu belli. Hem Antalyadaki son dakika golü, hem Gençlerbirliği'ndeki son dakika golü aslında iyiye işaret. Belli ki son ana kadar maçı almak istiyor. Bu tür maçlarda maçı almak ileriye dönük olarak hanenize 3 puan olarak yansıyor yani. Dolayısıyla bu maçlarda alınan galibiyetleri küçümsememek lazım. Bence önümüzdeki haftalarda Galatasaray daha başarılı olacak" şeklinde konuştu.  
 
GENEL KURUL MALİ KONGREDE BIRAK DİYEBİLİR 
Bir İngiliz bahis şirketinin açtığı "Galatasaray mı, Fenerbahçe başkanı mı önce istifa eder?" şeklindeki anket için Kınay, "Ben Fenerbahçe'nin üzerine konuşmak istemem. Ama Galatasaray için oyumu veririm. Diyebilir tabi. Mali genel kurula kadar bir şey olmaz. Mali genel kurulda oturulur tartışılır. Tekrar Seçime gidilir. Dursun Başkan da başkanlığına devam etmek istiyorsa, yeni bir güven oyu alması gerekiyor, yeni bir yönetim kurulu kurması gerekiyor. Bunu hep söyledim her zamanda söyleyeceğim" dedi. 
 
 
Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler