NFL Super Bowl finalinde duygusal anlar! Sunucu gözyaşlarına boğuldu

13.02.2024 - 11:27 | Son Güncellenme: 13.02.2024 - 12:17

Amerikan Futbol Ligi (NFL) Super Bowl finalinde Kansas City Chiefs, San Francisco 49ers'ı 25-22 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Karşılaşmayı yorumlayan eski NFL oyuncusu Jason Bell ile Osi Umenyiora duygusal anlar yaşadı.

NFL Super Bowl finalinde duygusal anlar! Sunucu gözyaşlarına boğuldu

AJANSSPOR - HABER

Amerika'da en önemli spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl'da San Francisco 49ers ile Kansas City Chiefs takımları karşı karşıya geldi.

Las Vegas kentinde yapılan ve uzatmaya giden karşılaşmayı Chiefs takımı 25 - 22 kazandı. Maç kazandıran sayı bitime 10 saniye kala geldi.

Chiefs son 5 yılda 3 şampiyonluk kazanarak tarihe geçti. Karşılaşmayı yorumlayan eski NFL oyuncusu Jason Bell ile Osi Umenyiora ise NFL'ye daha fazla Afrikalı oyuncu kazandırdıkları için duygusal anlar yaşadı.

Gözyaşlarını tutamadı

Eski NFL yıldızı Jason Bell, Super Bowl yorumcusu Osi Umenyiora'nın NFL Afrika programındaki çalışmalarını takdir ederken gözyaşlarına boğuldu. 

NFL'de altı yıl oynayan Bell, devre arasında yayınlanan 'Born to Play' reklamı sonrası,  Umenyiora'nın çalışmaları karşısında gözyaşlarını tutamadı.

NFL finalinde duygusal reklam

Gösterilen reklamda, futbol oynamak için dışarı çıkmak isteyen Gana'lı genç bir çocuk, kendisini okula giderken şehirde yoğun bir futbol maçında hayal ederken gösteriyordu. NFL'nin daha kapsamlı bir organisazyon olduğunu göstermek için de  Umenyiora, Saquon Barkley ve Justin Jefferson gibi isimlere yer verildi.

Umenyiora'dan NFL'ye teşekkür

42 yaşındaki eski yıldız Umenyiora ise, NFL'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti ve dünyanın her yerindeki insanların profesyonel futbol oynama fırsatına erişmesinin ne kadar önemli olduğunu ifade etti. 

Senin için hazırladığımız haberler