Eski NBA Yıldızı Demarcus Cousins Porto Riko Ekibi Guaynabo Mets İle Anlaştı

11.04.2023 - 22:09 | Son Güncellenme: 11.04.2023 - 22:56

Daha önce NBA'de daha önce All-Star ve All-NBA takımlarına seçilen Amerikalı pivot Demarcus Cousins, Porto Riko Ligi ekiplerinden Guaynabo Mets ile sözleşme imzaladı.

Eski NBA Yıldızı Demarcus Cousins Porto Riko Ekibi Guaynabo Mets İle Anlaştı

AJANSSPOR-HABER

Daha önce NBA'de All-Star ve All-NBA takımlarında yer alan 32 yaşındaki Amerikalı pivot Demarcus Cousins kariyerine Porto Riko'da devam edecek.

NBA'e dönüş için şansını deneyecek

NBA kariyeri sakatlıklar sebebi ile sekteye uğrayan oyuncu sezon sonuna kadar Porto Riko Ligi ekibi Guaynabo Mets ile anlaştı. Yıldız oyuncu NBA'e dönüş biletini kapmak için kendini burada göstermeye çalışacak.

İlgini Çekebilir
NBA'de play-in ve play-off heyecanı
Habere Git

Geçen sezon 48 maça çıktı

Geçen sezon NBA'de Denver Nuggets ve Milwakuee Bucks formalarını terleten veteran yıldız 48 maça çıkarken ortalama 15.4 dakika süre alabildi. Sezon sonunda boşa çıkan Cousins bu sezon için NBA'de herhangi bir takımla anlaşamadı.

NBA'de elit sınıfa girdi

NBA kariyerine Sacramento Kings ile başlayan oyuncu kariyeri boyunca 654 maça çıktı. 32 yaşındaki pivot; 6 kez All-Star olurken, 2015 ve 2016 yıllarında da 2 kez de All-NBA oldu. Milli takım formasını da terleten oyuncu 2016 Rio Olimpiyatları'nda altın madalya kazandı.

Aşil sakatlığı kariyerini negatif etkiledi

New Orleans Pelicans'tan ayrılıp 2018-2019 sezonunda Golden State Warriors'a imza attıktan sonra Aşil tendonu koptu ve sonrasındaki 1.5 yıl hiç forma giyemedi. Yıldız oyuncu sakatlıktan döndükten sonra eski seviyesine tekrar yaklaşamadı.

İlgini Çekebilir
NBA'de 19 yıllık veda!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler