Eski NBA Oyuncusu Ben Gordon, Oğluna Vurduğu İçin Havaalanında Tutuklandı

12.10.2022 - 09:33 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 09:36

Basketbol haberleri... Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) eski oyuncularından Ben Gordon 10 yaşındaki oğluna vurduğu için havaalanında tutuklandı. Detaylar.

Eski NBA Oyuncusu Ben Gordon, Oğluna Vurduğu İçin Havaalanında Tutuklandı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) 39 yaşındaki eski basketbolcusu Ben Gordon, şiddet iddiaları ile gündeme geldi. Bir dönem Chicago Bulls forması da giyen Gordon, 10 yaşındaki oğluna vurduğu için LaGuardia Havaalanı’nda tutuklandı. 

Uçağa binmesi engellendi

New York Post’un iddialarına göre eski NBA oyuncusu Ben Gordon dün 10 yaşındaki oğluna vurduğu için LaGuardia Havaalanı’nda tutuklandı. Havaalanı polisleri tarafından Chicago uçağına binmesi engellenen Gordon, saat 20.45 sıralarında tutuklandı.

Oğlu hastaneye götürüldü 

Polis kaynakları, Gordon polis tarafından tutuklanırken bir kadının eski basketbolcunun oğluna eşlik ettiği aktarıldı. Amerikalı basketbolcunun 10 yaşındaki oğlu durumunun değerlendirilmesi için Long Island Yahudi Çocuk Hastanesi’ne götürüldü.

2 polis yaralandı

Ben Gordon tutuklandığı sırada 2 polis memurunun tutuklama sırasında yaralandığı belirtildi. Yaralanan polis memurlarının durumlarının ciddi olmadığı iletilirken nasıl ve nerede yaralandıklarının henüz belli olmadığı vurgulandı.

İlk tutuklanışı değil

Oğluna şiddet uyguladığı iddiası ile tutuklandığı belirtilen Ben Gordon’ın ilk tutuklanışı bu değil. Eski basketbolcu 2017’de saldırı ve soygun iddiası ile tutuklandı. Bunun yanı sıra 39 yaşındaki eski şutör sahte plakalı araç kullandığı ve yangın olmadığı halde Los Angeles’taki evinde yangın alarmı çalıştırdığı için de tutuklanmıştı. 

NBA’de Ben Gordon 

Amerikan Basketbol Ligi ekiplerinden Chicago Bulls, Detroit Pistons, Charlotte Hornets ve Orlando Magic formaları giyen Ben Gordon kariyeri boyunca 744 maçta yer aldı. Bu maçlarda 27,4 dakika süre ortalaması yakalayan Amerikalı basketbolcunun diğer istatistikleri ise şu şekilde: 14,9 sayı, 2,5 ribaunt, 2,5 asist, 0,7 top çalma ve 0,2 blok.

Senin için hazırladığımız haberler