Eski milli voleybolcu Duygu Bal "Travesti' yorumunu affetmedi!

10.10.2023 - 10:15 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 10:23

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen eski voleybolcu Duygu Bal, kendisi hakkında bir iş insanının yaptığı travesti yorumunu affetmedi ve şikayette bulundu.

Eski milli voleybolcu Duygu Bal "Travesti' yorumunu affetmedi!

AJANSSPOR HABER

Katıldığı bir televizyon programıyla adını geniş kitlelere duyuran eski milli voleybolcu Duygu Bal, X üzerinden kendisine gelen yorumu affetmedi. Eski voleybolcu, travesti görünümlü yorum hakkında şikayette bulundu.

Duygu Bal'a hakaret

Zafer A. adlı kullanıcının X hesabından Duygu Bal'a, "Bu kadın şu ada yarışmasındaki travesti görünümlü olan değil mi?" diyerek hakaret ettiği belirtildi.

2017'de söylendi yeni fark edildi

Duygu Bal 2017'de kendisi hakkında yapılan bu yorumu yeni fark ettiği ve fikir özgürlüğü kapsamında ortaya koyduğu ifadelere yönelik olduğu kaydedildi. Şikayetin ise yenil edildiği iddia edildi.

''Duygu Bal'ı tanımıyorum''

İfadesi alınan şüpheli iş adamı Zafer A., hesabın kendisine ait olduğunu ancak hakaret içeren yorumu kendisinin yapmadığını ve Duygu Bal'ı da tanımadığını öne sürdü.

Uzlaşma olmadı

Taraflar uzlaşamadı, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı dava açtı. Savcılık, şüphelinin alınan sosyal medya hesabının kendisine ait olduğunu ancak böyle bir yorum yapmadığını savunmasının suçtan kurtulmaya yönelik olduğunu ve itibar edilmediğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler