Eski Galatasaraylı oyuncu Ajansspor'a konuştu: "Doğruyu söyleyen sevilmiyor"

14.04.2020 - 20:58 | Son Güncellenme: 14.04.2020 - 21:03

Eski Galatasaraylı oyuncu Ajansspor'a konuştu: "Doğruyu söyleyen sevilmiyor"

Galatasaray’da 2008-2010 yılları arasında Micheal Skibbe, Bülent Korkmaz, Frank Rijkaard gibi önemli hocalarla çalışıp dünya yıldızlarıyla top koşturan Yaser Yıldız, Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu. Bu sezon Sarıyer’den ayrılıp, Uşak’ın yolunu tutan Yaser, “Sarıyer çok güzel bir camiaya çok da sevdiğim bir takım. Bazı şartlardan dolayı ayrılmak zorunda kaldım” dedi.

TELEFONUM ÇALDI ARAYAN ÜSTÜNEL’Dİ

AJANSSPOR / BURHAN CAN TERZİ

20 yaşındayken Galatasaray’ın yolunu tutan Yaser Yıldız, “Kartalspor’da sözleşme uzatmadığım için yarım sezon oynatılmadım. Bir gün Haldun Üstünel aradı ‘Galatasaray’da oynamak ister misin’ dedi. ‘Seve seve’ dedim. Sonrasında transfer gerçekleşti” sözleriyle transfer sürecini anlattı.

BÜLENT KORKMAZ FAZLASINI HAK EDİYORDU

Galatasaray günleri için “Aslında genç bir oyuncu için gayet hatrı sayılır maç oynadım. Önümüzdeki oyuncular ve dış etkenler daha fazla oynanamamda etkili” yorumunu yapan tecrübeli futbolcu, 2009’da sarı-kırmızılı takımda hoca olarak kısa süre görev yapan Bülent Korkmaz ile ilgili, “Bülent Korkmaz çok karakterli bir hoca. Kesinlikle daha çok Galatasaray’da kalmayı hak ediyordu” dedi.

LİNCOLN KENDİ HALİNDEYDİ

2008-2010 arası Galatasaray’da oynayan yabancılarla ilgili çeşitli spekülasyonlar çıkarken, Yaser Yıldız, “O dönemki yabancıların hepsi çok kaliteli oyunculardı. Takımla iletişimleri gayet iyiydi. Lincoln bence gayet düzgün, kendi halinde biriydi. Biraz rahattı o da Brezilyalıların genelinde var. Bence çok kaliteli bir oyuncu” dedi.

RİJKAAR’IN İSTEKLERİ VARDI

Galatasaray’ın eski hocalarından Hollandalı efsane Frank Rijkaard ile ilgili sorumuzu cevaplayan golcü futbolcu, “Rijkaard aslında UEFA ön eleme maçlarında beni oynattı ama sonraki süreçte tercih etmedi. Tabii bunda benim de yapmam gerekenleri istediği gibi yapmamamda da rol oynadı” dedi. Yaser, ayrıca Rijkaard’ın çalıştığı en iyi hoca olduğunu söyledi.

ARDA YÜREKTEN GALATASARAYLI

Süper Lig kariyerinin neden kısa sürdüğü hakkında görüşünü bildiren Yaser, “Maalesef ülkemizde çok doğru söyleyen kişi sevilmiyor. Bu süreçte benim şahsi hataların da oldu ama bunun başka sebepleri de var. O da bende kalsın” diye konuştu. “Arda, Kewell, Lincoln oynadığım dönemde en yetenekli oyunculardı” diyen Yaser, “Arda bence kesinlikle dönmeli. Arda yürekten Galatasaraylı ve Türkiye’nin en yetenekli oyuncularının başında geliyor” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler