Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın'dan Şampiyonluk Sözleri

19.05.2023 - 08:35 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 08:48

TFF 2. Lig'de bitime 1 hafta kala adını 1. Lig'e yazdıran Çorum FK'da başkan Oğuzhan Yalçın şampiyonluk hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın'dan Şampiyonluk Sözleri

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen ve bitime bir hafta kala adını 1. Lig'e yazdıran Çorum FK'da başkan Oğuzhan Yalçın, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Yalçın, kulübün hedefleri ve Eren Aydın'ın transfer durumu hakkında konuştu.

"Geçen sezon 2. Lig'e bu sezon da 1. Lig'e çıktık"

Oğuzhan Yalçın, "2004 yılında Çorumspor'da futbol oynamıştım. O kulübümüz şu anda mali sıkıntılardan dolayı Amatör Lig'de. Geçtiğimiz sezon Çorum FK'da başkan olarak göreve başladım. Geçen sezon 3. Lig'den 2. Lig'e çıktık, bu sezon da nasip oldu, 2. Lig'den 1. Lig'e çıktık" dedi.

"Hedefimiz 1. Lig'de kalıcı olarak Süper Lig'e çıkmak"

Başkan Yalçın, "Çorum kenti olarak bu şampiyonluğu hak ettik. Çorum kenti olarak ilk kez 1. Lig'de mücadele edeceğiz. Şehrimizdeki çocuklar, gençler inşallah taraftarımız olacak. Hedefimiz 1. Lig'de kalıcı olarak Süper Lig'e çıkmak. Tesisleşme konusunda da somut adımlar atacağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor, Fırat Gül'le devam edecek mi? Başkan açıkladı
Habere Git

"Eski futbolcu olmam büyük bir avantaj sağladı"

Eski futbolcu olmasının faydalarını gördüğünü belirten Başkan Yalçın, "Eski futbolcu olmam başkanlık sürecimde büyük bir avantaj sağladı. Çünkü her kararı verirken, futbolcularla, kulüp personeliyle iletişim sağlarken empati yaptım" şeklinde konuştu.

"Başkanlık, futbolculuktan çok daha zor"

Sözlerine devam eden Yalçın, "Başkanlık, futbolculuktan çok daha zor. Futbolcuyken bir tek kendinizden sorumlusunuz. Başkanlığın sorumluluk yükü çok fazla. Türkiye'de kulüp başkanlığı en zor 3 görevden birisidir" açıklamasını yaptı.

Eren Aydın, Çorum'da kalacak mı?

"Eren Aydın'ın Galatasaray'dan bonservisini alacak mısınız?" sorusuna Yalçın, "Eren Aydın, Türk futbolu için önemli bir değer. Şampiyonluk yolumuzda kritik goller attı. Eren Aydın'ın Çorum FK'da kalmasını istiyoruz. Eren Aydın'ın transferi için Galatasaray'la görüşeceğiz. Selim Ilgaz için de Manisa ile görüşeceğiz" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de Fener fırtınası
Habere Git

Murat Yıldırım'a övgü dolu sözler

Murat Yıldırım'a ayrı bir parantez açan Oğuzhan Yalçın, "Murat Yıldırım benim çocukluk arkadaşım ve yol arkadaşım. Murat Yıldırım'la bir yola çıktık ve başarılı olduk. Murat takım içerisinde hep kaptan oldu, hiçbir zaman benim arkadaşım gibi olmadı, hep takım arkadaşlarının yanında oldu" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler