Eski Fenerbahçeli'den Galatasaray örneği: "EuroLeague maçında..."

12.09.2024 - 19:07 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 19:12

Fenerbahçe Beko'nun eski başantrenörü Dimitris Itoudis, Sarı-Lacivertli kulüp hakkında konuştu. Itoudis, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'dan da bahsetti.

Eski Fenerbahçeli'den Galatasaray örneği: "EuroLeague maçında..."

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko'yu çalıştıran ve sezon ortasında Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılan Yunan koç Dimitris Itoudis, Sırp basınından Mozzart Sport'a açıklamalarda bulundu.

Dimitris Itoudis, EuroLeague'in gücünden bahsederken eski takımı Fenerbahçe Beko ve Sarı-Lacivertli kulübün ezeli rakibi Galatasaray hakkında bir örnek verdi.

"Fenerbahçe'de yaşadığım bir olaydan örnek vermem gerekirse"

"Yaşadığım bir olaydan örnek vermem gerekirse" diyen Yunan koç, şunları söyledi: "Herkes, EuroLeague’in en güçlü lig olduğu konusunda hemfikir. Taraftar sayıları ve ilgileri de bunun bir göstergesi. Fenerbahçe‘de yaşadığım bir olaydan örnek vermem gerekirse… Valencia‘ya karşı oynadık. Valencia‘ya karşı hiçbir kötü düşüncem yok. Salonda 11.000 kişi vardı."

"Ardından Galatasaray‘a karşı oynadık"

Sözlerine devam eden Itoudis, "Ardından Galatasaray‘a karşı (deplasmanda) oynadık, salonda 1.500 kişi vardı. Bu da ne demek istediğimin bir göstergesi. Tabii ki her yerde böyle bir durum yok" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler