Eski Fenerbahçeli, ABD'deki organizasyonda kavga etti: Yüzüne tükürdüler

31.07.2024 - 10:49 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 11:28

Fenerbahçe Beko'nun eski oyuncusu Nate Sestina, ABD'deki The Basketball Tournament'te bir kavgaya karıştı. İşte detaylar...

Eski Fenerbahçeli, ABD'deki organizasyonda kavga etti: Yüzüne tükürdüler

Bu yaz Fenerbahçe Beko ile yollarını ayıran Nate Sestina, The Basketball Tournament'ta La Familia - The Ville maçında Chinanu Onuaku ile gerginlik yaşadı.

Eski Fenerbahçeli oyuncunu suratına tükürdü

The Basketball Tournament'ta Chinanu Onuaku ve Nate Sestina arasında sinirler gerildi. Onuaku ise ikiliyi ayırmak için araya giren insanlara rağmen Nate Sestina'nın yüzüne tükürdü.

Sestina'dan açıklama geldi

Nate Sestina ise yaşananların ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Maç esnasında duygular çok yükselmişti, basketbol oynamak insanların duygularını kabartıyor. Tüm maç boyunca harika bir ortam vardı. Çılgınca bir şey yoktu, kişisel bir şey yoktu. Daha sonrasında işler kişiselleşti. Maçın ardından Chinanu Onuaku yanıma gelerek burada '"L's down" yapmayın' dedi. Ancak her zaman, L's down. Uzaklaştıktan sonra bana doğru adım attı ben de geriye doğru döndüm ve o yüzüme tükürdü. Başka bir şey demeyeceğim. Manyakça bir şey olmadı, bana tükürdü. Bunun sorumlusu o."

'L's down' hareketi ise Louisville'i desteklemeyenlerin bunu göstermek için yaptığı bir el hareketi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan ayrıldı, İspanya'ya transfer oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler