Max Kruse, Paderborn'a İmzayı Attı! | Transfer Haberleri

01.07.2023 - 01:17 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 01:21

Süper Lig'in 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Alman futbolcu Max Kruse, Almanya İkinci Futbol Ligi (Bundesliga 2) ekibi Paderborn'a transfer oldu.

Max Kruse, Paderborn'a İmzayı Attı! | Transfer Haberleri

AJANSSPOR HABER

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Alman futbolcu Max Kruse, 2. Bundesliga ekiplerinden Paderborn'a transfer oldu.

2 yıllık sözleşme imzalandı

Fenerbahçe'de 2019-2020 sezonunda forma giyen Max Kruse'nin yeni takımı belli oldu. 35 yaşındaki futbolcu, Paderborn ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Max Kruse 6 ay kulüpsüz kaldı

Sarı-lacivertlilerden ayrıldıktan sonra Union Berlin ve Wolfsburg formaları giyen Kruse, 6 aydır serbest oyuncu konumundaydı.

İlgini Çekebilir
Japon basını duyurdu: Fenerbahçe'den Hiroshima çıkarması!
Habere Git

Kariyerinde Bundesliga'da 300'den fazla maça çıkan ve 176 gole katkı yapan Kruse, önümüzdeki sezon Bundesliga 2'de ter dökecek.

5 maçta görev aldı

Türkiye'de 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe forması da giyen tecrübeli isim, son olarak Wolfsburg'da oynamıştı. Kruse, geçtiğimiz sezon Wolfsburg formasıyla 5 maça çıkarken, gol yada asist katkısı sağlayamadı.

Max Kruse: ''Başarıya açım''

35 yaşındaki futbolcu, Paderborn'a transferiyle ilgili yaptığı açıklamada "Görüşmelerimiz başından beri çok iyiydi ve beni ikna etti. Çok fazla konuşmak istemiyorum, performansımı sahaya yansıtacağım. Söylenecek üç şey var: Gerçekten futbolla ilgileniyorum, başarıya açım ve Paderborn ile atak yapmak istiyorum!" diye konuştu.

Benjamin Weber: ''Max bize yardımcı olacak''

Paderborn Spor Genel Müdürü Benjamin Weber ise Kruse'nin transferini "Max'in futbol nitelikleri ve gol içgüdüsü tartışılmaz. Liderlik gücü ve ulusal ve uluslararası düzeydeki deneyimi de bize çok yardımcı olacak" ifadelerini kullanarak yorumladı.

Senin için hazırladığımız haberler