Eski Fenerbahçe Opet başantrenörü Terzic: “Kazan çok daha iyi”

20.09.2023 - 20:22 | Son Güncellenme: 20.09.2023 - 20:38

Fenerbahçe Opet’in eski başantrenörü Zoran Terzic yeni takımı Dinamo Kazan’ın Sarı-Lacivertli ekipten çok daha iyi olduğunu söyledi.

Eski Fenerbahçe Opet başantrenörü Terzic: “Kazan çok daha iyi”

2018-19 sezonunda Fenerbahçe Opet’te başantrenör olarak göreve gelen Zoran Terzic yeni açıklamaları ile gündem oldu. Sırp antrenör şimdiki takımı Dinamo Kazan’ın basın toplantısında Rus ekibinin Fenerbahçe Opet’ten çok daha iyi olduğunu söyledi.

“Buradaki gibi bir organizasyon görmedim”

5 sezon boyuncu Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’nın başantrenörlüğünü yapan Zoran Terzic yeni açıklamaları ile dikkat çekti. Rus ekibi Dinamo Kazan’da göreve başlayan Sırp antrenör Türkiye, İtalya ve İsviçre gibi birçok ülkede çalıştığını ama yeni takımındaki gibi bir organizasyonu daha önce hiç görmediğini söyledi.

“Fenerbahçe ve Dinamo Kazan’ı kıyaslasam…”

2022-23 sezonunda Sarı Melekler ile Şampiyonlar Kupası ve Sultanlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Zoran Terzic yeni açıklamalarında “Fenerbahçe ve Dinamo Kazan’ı kıyaslasam bile Kazan’daki kulübün organizasyonunun çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ben şehri iyi biliyordum burada birçok yeni spor tesisi var. Moskova da güzel ama sporcular için zor. Aynı şehirdeki maçlardan önce otobüste o kadar çok birlikte zaman geçiriyorduk ki bazen başka şehirlere giden yol daha kolaydı. Bu konuda Kazan daha iyi.” diyerek yeni takımının Fenerbahçe Opet’ten daha iyi olduğunu söyledi.

Sırbistan Milli Takımı'nda 20 yıl yer aldı

Zoran Terzic 2002'den 2022'ye kadar Sırbistan Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü olarak görev yaptı. Terzic milli takım ile 2016 Rio Olimpiyatları'nda gümüş, Tokyo Olimpiyatlarında ise bronz madalya kazandı. Sırp antrenörün milli takımdan ayrılması ile takımın başantrenörlük görevine 2022'de Daniele Santarelli, 2023'te ise Giovanni Guidetti getirildi. 

Senin için hazırladığımız haberler