Esin Güral Argat kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

23.05.2024 - 17:16 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 17:20

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Ali Koç'un yeni yönetiminde Esin Güral Argat da yer aldı. Peki Esin Güral Argat kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Esin Güral Argat kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçecek.

Esin Güral Argat Ali Koç'un yönetiminde

Ali Koç'un yeni yönetimine dahil olan isimler belli oldu. Esin Güral Argat da Ali Koç'un yeni yönetiminde yer aldı.

Esin Güral Argat kimdir?

1969 yılında Kütahya’da doğan ve 2 çocuk annesi olan Esin Güral Argat, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Fenerium’dan sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde yer almaktadır. Fenerbahçe'de başkan adayı olan Ali Koç'un yeni yönetiminde Esin Güral Argat’ın da yer alması bekleniyor.

Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde, Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı ve Enstitüsü Bölümü’nde tamamlayan Esin Güral Argat, İngilizce de bilmektedir.

Esin Güral Argat Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı oda ve borsalar seçimlerinde Türkiye tarihinde ilk kadın ticaret ve sanayi odası başkanı seçilmiştir.

Esin Güral Argat, fırsat eşitliğine önem veriyor. Bu sebepten 2006 yılında başlatılan Yıldız Eğitim Projesi’ne önderlik etmektedir. Bu proje ile yıllık 200 ilköğretim öğrencisi kapsamlı eğitim almakta ve hayata hazır bireyler olarak yetiştirilmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler