Gençlerbirliği - Sakaryaspor maçında hakem elini sıkmayan futbolcuya kırmızı kart

22.01.2024 - 00:46 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 23:39

Trendyol 1. Lig'de oynanan Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçının sonunda hakem elini sıkmayan Murat Cem Akpınar, kırmızı kart gördü. İşte detaylar...

Gençlerbirliği - Sakaryaspor maçında hakem elini sıkmayan futbolcuya kırmızı kart

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren iki ekibin karşılaşmasında Sakaryaspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup oldu. maçının sonunda yaşananlar ise gündem oldu.

Önce elini uzattı, sonra sıkmadı

Sakaryasporlu futbolcu Murat Cem Akpınar, maçın son düdüğünü çalan hakem İlker Yasin Avcı'ya elini uzattı.

Daha sonrasında Murat Cem, hakemin elini sıkmadı.

Murat Cem Akpınar'a kırmızı kart

Yaşanan olay sonrası hakem İlker Yasin Avcı ise elini sıkmadığı için Murat Cem Akpınar'a kırmızı kartını gösterdi. Yaşanan olay sonrası sosyal medya ikiye bölündü.

Bir taraf futbolcunun haklı olduğunu savunurken, bir kısım ise hakeme hak verdi.

İşte yaşanan ilginç olay:

 

Sakaryaspor'dan hakem isyanı: "Tehdit ediyor ve konuşturmuyorlar"

Öte yandan  Sakaryaspor Futbol Şube Sorumlusu Semih Çiftçi ve Teknik Sorumlu Turgay Karslı, Gençlerbirliği maçının ardından hakem kararlarını sert ifadelerle eleştirdi.

Hakemleri art niyetli kararlar verdiğini söyleyen Sakaryaspor Futbol Şube Sorumlusu Semih Çiftçi, Hakemler çok art niyetliydi. İkinci yarıda penaltı pozisyonu oldu. ‘Hocam, penaltı yok. Pozisyonu Var’da göstersinler” diyoruz. Hakem de, ‘Hayır! Sesini çıkarma. Konuşma yoksa sarı kart veririm’ diyor. Bir de bizi yan hakemler tehdit ediyor ve konuşturmuyorlar. İtiraz edene sarı kart veriyorlar. Sahada tehditvari konuşmalar var. Kendimizi ifade edemiyoruz. İkinci goldeki pozisyonda rakip oyuncu Rotman’ı güreş yapar gibi yere indiriyor. Bunu nasıl göremezler? İnanılmaz, anlayamıyoruz. Hakemlerin bu kararlarına anlam veremedik. Bu kararlardan dolayı TFF’ye ve MHK’ye sesimizi duyurmak istiyoruz. Bunlar nasıl oluyor, neye göre bu kararlar veriliyor? Bunlar açıklansın ve bize anlatsınlar. Biz de ‘eyvallah’ diyelim ve hakkımıza razı olalım. Ama bu şekilde biz susmayacağız. Gerçekten hakkımızı arayacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler