Eşi açıkladı! Dario Saric Antalyaspor'da son maçına çıktı

18.05.2024 - 12:11 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 12:24

Son dakika haberleri | Süper Lig'de Adana Demirspor'u 2-1 yenen Antalyaspor'da Dario Saric'in eşinin yaptığı paylaşım merak uyandırdı. İşte detaylar.

Eşi açıkladı! Dario Saric Antalyaspor'da son maçına çıktı

Antalyaspor dün evinde Adana Demirspor'u ağırladığı mücadelede sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılsa da Antalyaspor forması giyen Dario Saric’in eşinin yaptığı paylaşım taraftarı üzdü. Yıldız futbolcunun eşinin yaptığı paylaşıma göre Dario Saric, Antalya Stadyumu’na son defa Antalyaspor formasıyla çıktı.

"Son maç"

Kırmızı-Beyazlıların Adana Demirspor’a karşı oynadığı mücadelede İtalyan asıllı Boşnak futbolcunun eşi Veronica Benatti maçı tribünden takip etti. Veronica, Dario Saric’i çektiği anları sosyal medya hesabından paylaşırken Türkçe "Sonuncu" anlamına gelen "Last one" ibaresiyle paylaştı.

Fenerbahçe ile adı anıldı

Ajansspor'dan Koray Geçgel'in haberine göre Süper Lig devi Fenerbahçe, geçtiğimiz kış transfer sezonunda Dario Saric’i listesine ekledi. Sezonun 5'inci haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında oynanan maçta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç İtalya asıllı Boşnak futbolcuyu çok beğendi.

İlgini Çekebilir
Pendik'in 2 oyuncusu Eyüp'ün radarında!
Habere Git

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklif bekliyor

Dario Saric geçtiğimiz Mart ayının sonunda İtalyan basınına verdiği röportajda çarpıcı açıklamara yer verirken beklentisinin Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi kulüplerden teklif almak olduğunu söyledi. 26 yaşındaki orta saha verdiği röportajda “Antalyaspor’a gelme sebebim Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş gibi Avrupa kupalarında mücadele eden Türk takımlarından teklif almaktı. Galatasaray’ın stadında Icardi ve Mertens’e karşı oynamak harika bir histi. Serie B’de kalsaydım asla böyle bir deneyim yaşayamazdım” ifadelerine yer verdi.

Bonservisi Palermo'da

Antalyaspor başarılı orta saha oyuncusunu sezon başında Palermo’dan satın alma opsiyonuyla kiralasa da Kırmızı-Beyazlılar ekonomik sıkıntılardan ötürü 1.2 milyon Euro civarındaki bonservis bedelini ödeyebilecek durumda gözükmüyor. Antalyaspor geçtiğimiz transfer döneminde de transfer yasağını kaldıramamış ve transfer yapamayan tek Süper Lig ekibi olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler