Eskişehirspor'un başına eski Beşiktaşlı hoca!

11.03.2024 - 21:17 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 21:50

Bölgesel Amatör Ligi ekibi Eskişehirspor takımın başına geçecek isim belli oldu. Eski Beşiktaşlı teknik direktör İç Anadolu ekibinin yeni hocası oluyor...

Eskişehirspor'un başına eski Beşiktaşlı hoca!

Salim Manav-AJANSSPOR

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü son olarak 68 Aksaray Belediyespor'u çalıştıran Önder Karaveli oluyor.

"İki taraf için de hayırlı olsun"

Anlaşmanın ardından Ajansspor'dan Salim Manav'a konuşan Önder Karaveli "Eskişehirspor ile anlaştım. Eskişehirspor hangi ligde olursa olsun çok büyük bir camiadır. İki taraf için de hayırlı olsun. İnşallah Eskişehirspor'u layık olduğu yerlere getiririz." dedi.

Kariyerine Beşiktaş ile başladı!

49 yaşındaki teknik direktör 2021-2022 sezonunun ortasında Sergen Yalçın'ın göreve ayrılmasının ardından yaklaşık 2.5 ay boyunca Beşiktaş'ın başına geçmiş ve kariyerinin ilk teknik direktörlük deneyimini yaşamıştı.

İlgini Çekebilir
Eskişehirsporlu Barış Memiş'ten tarihe geçen gol! 3 saniye...
Habere Git

Beşiktaş ile Süper Kupa kazanadı

Beşiktaş'ı çalıştırdığı kısa dönemde Süper Kupa finalinde takımını Antalyaspor karşısında zafere taşıyarak kariyerinin ilk kupasını kazanmıştı.

Levent Kartop ile yollar ayrıldı

Eskişehirspor'da bugün yapılan açıklama ile teknik direktör Levent Kartop ve Sportif Direktör Özgür Gedik ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Es-Es klasman atlamak için iddialı

Bölgesel Amatör Lig'de 19 maç sonunda 42 puan toplayan Eskişehirspor, 45 puanlı 1926 Polatlı Belediyespor'un ardından ikinci sırada yer alıyor ve ligden çıkma mücadelesi veriyor.

İlgini Çekebilir
Eskişehirspor'a müjde: İstanbul temsilcisi yardım etti, transfer yasağı kalktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler