Erzurumspor FK, Hakan Kutlu İle Yola Devam Etmek Kararı Aldı

09.07.2023 - 12:54 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 13:11

Erzurumspor Transfer Haberleri: Spor Toto TFF 1. Ligdeki temsilcisi Erzurumspor Futbol Kulübü’nde teknik direktör Hakan Kutlu ile yeniden anlaşma sağlandı. Detaylar...

Erzurumspor FK, Hakan Kutlu İle Yola Devam Etmek Kararı Aldı

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon gerek yaşadığı ekonomik sorunlardan gerek ülkemizi etkileyen asrın deprem felaketinde stadının zarar görüp kapatılmasından dolayı oldukça zamanlar geçiren doğu temsilcisinde, takımı bu zorlu süreçte TFF 1. Ligde kalmasında büyük faktörü olan tecrübeli teknik adam Hakan Kutlu ile yola devam kararı alındı ve karşışıklı olarak anlaşma sağlandığı öğrenildi. 

14 maç, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet

51 yaşındaki Hakan Hoca, Erzurumspor FK’nın başına 23. haftadaki Keçiörengücü maçıyla geçmiş ve sahaya çıktığı 14 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetlik bir performans göstermişti. 

Hakan Kutlu hangi takımlarda çalıştı?

Deneyimli teknik adam, kariyerine altyapısında yetişip yıllarca profesyonelce oynadığı ve kaptanlığını yaptığı Ankaragücü’nde başlamış, Denizlispor, Mersin İY, Kayserispor, Adana Demirspor ve Giresunspor gibi takımları çalıştırmıştı. 

İlgini Çekebilir
Erzurumspor kaptanla yola devam dedi!
Habere Git

Erzurumspor 13. sırada yer aldı

Erzurumspor Futbol Kulübü, geçen sezon TFF 1. Ligi topladığı 39 puanla 13. basamakta tamamlamıştı.

Kazım Karabekir stadyumunun depremden dolayo hasar görmesi ve olumsuz karar verilerek kapatılmasından dolayı zor durumda kalan mavi beyazlı ekip, maçlarını Rize ve Bursa’nın yanı sıra İstanbul’da Eyüp ve Pendik stadyumlarında oynamıştı. 

Hatırlanacağı gibi mavi-beyazlılar, TFF 1. Ligin küme düşme hattında kaderini tayin edecek 35. haftadaki Altınordu müsabakasında deplasmanda 1-0 galip gelmişti ve son haftasında Boluspor’u da 2-0 yenerek mucizevi bir şekilde kümede kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler