Erzurum'da final günü başladı!

27.08.2017 - 12:13 | Son Güncellenme: 27.08.2017 - 12:13

Bu yıl 14. kez kapılarını dünya karatesine açan Erzurum Palandöken Karate Turnuvası'nda final günü başladı. İlk gün yapılan müsabakalarda kendi kategorilerinde adını finale yazdıran sporcular altın madalya için bir kez daha tatamiye indi.

Yenişehir'de bulunan Buz Pateni Pisti'nde düzenlenen 14. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda final günü geldi. İlk gün yapılan eleme müsabakalarında adını finale yazdıran sporcular, organizasyonun akşam seansında altın madalya için tekrar tatamiye çıkacak. Sabah seansında ise büyükler bay-bayan ferdi kumite, takım kumite ve ümit-genç takım kumite eleme müsabakaları sonucu final biletini kapan sporcular belli olacak.

İlk gün yapılan ümitler bay-bayan ferdi kata ve kumite finallerinde sporcular madalyalarına kavuşurken ümit-genç bay-bayan takım katada da dereceye giren takımlar belli oldu.

Organizasyonun son gününde final müsabakaları saat 14.00'da gençler ve büyükler kategorisindeki ferdi kata karşılaşmalarıyla başlayacak ve müsabakalar sonunda 29 dalda madalya ve kupa sahiplerini bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler