Ertuğrul Sağlam'dan veda mesajı!

19.02.2024 - 20:36 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 21:12

Trendyol 1. Lig takımlarından Kocaelispor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı. Deneyimli çalıştırıcı veda mesajı paylaştı. İşte detaylar.

Ertuğrul Sağlam'dan veda mesajı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig takımlarından Kocaelispor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu. 54 yaşındaki çalıştırıcı, yeşil beyazlı kulübe veda mesajı yayımladı. Sağlam, sözlerine "Yaklaşık 8 ay önce başlayan Kocaelispor teknik direktörlüğü görevim, bugün itibariyle sona erdi" diye başladı.

"Kocaelispor taraftarına teşekkür ediyorum"

Sağlam, veda mesajında ayrılık sürecinde destek veren kişilere ve Kocaelispor taraftarlarına teşekkür etti. Tecrübeli teknik direktör, "Söz konusu süreçte destekleriyle yanımızda olan Sayın Vali Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın başta olamk üzere Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, yerel medya mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve Kocaelispor taraftarlarına teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

"Koşullar ayrılıkları beraberinde getirir"

Kocaelispor'la bu sezon anlaşma sağlayan Süper Lig Şampiyonu apoletli Ertuğrul Sağlam, "Futbolda bazen tüm çabaya ve tüm gayrete rağmen başarı için zaman yetmez. Koşullar ayrılıkları beraberinde getirir. Süper Lig hedefine 3 puanlık bir mesafede bir üstteki rakibine ikili averajda üstünlük sağlamış bir Kocaelispor'un ligin sonunda mutlu sona ulaşması en büyük dileğimdir" diyerek veda mesajını tamamladı.

Kocaelispor'da bu sezon ne yaptı?

Sezon başından itibaren yeşil beyazlı takımın teknik direktörlüğünü yapan 54 yaşındaki Ertuğrul Sağlam, 24 maçta takımının başında çıktı. 24 maçında 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti ve 1.87'lik puan ortalaması yakaladı. Türkiye Kupası'nın 4. tur maçında Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Kocaelispor, Türkiye Kupası'na veda etti. 

Senin için hazırladığımız haberler