Ertem Şener'den milli futbolcu Eren Elmalı için olay sözler: "İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı olmasa oynayamaz"

10.09.2024 - 10:52 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 11:04

Spor spikeri Ertem Şener, A Milli Futbol Takımı'nın Uluslar Ligi B Grubu'nda İzlanda'yı 3-1 yendiği maçın ardından milli futbolcu hakkında olay sözler kullandı. İşte detaylar...

Ertem Şener'den milli futbolcu Eren Elmalı için olay sözler: "İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı olmasa oynayamaz"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. haftasında İzmir'de karşı karşıya geldiği İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun 3 golüyle 3-1 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Ertem Şener'den Eren Elmalı hakkında olay sözler

Spor spikeri Ertem Şener, taraftarlı tarafsız herkesin İzlanda karşısında A Milli Takımın iyi performans sergileyen futbolcuları arasında gösterilen futbolcularından biri olan Eren Elmalı hakkında olay ifadeler kullandı.

"İddia ediyorum Eren Elmalı, İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı olmasa oynayamaz"

61 Saat'te yer alan habere göre; Ertem Şener, sergilediği başarılı performansın yanı sıra Kerem Aktürkoğlu'nunun ikinci golünde asist yapan Trabzonspor'un 24 yaşındaki sol beki Eren Elmalı'nın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun torpiliyle oynadığını iddia etti. Şener'in sözleri şöyle:

"Milli Takımda Eren Elmalı diye bir futbolcumuz var. Hiç iyi değil. Ben performansını beğenmiyorum. İddia ediyorum İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı olmasa oynayamaz. Trabzon statüsünde Hacıosmanoğlu'nun torpillisi gibi ben böyle bir şey görmedim. Hakan Çalhanoğlu'na laf edeceğimize biraz bunlara da bakalım. Herkes büyük oyunculara bakıyor ama onlara kim yardım ediyor onu da incelemek lazım."

11'de başladı, asist yaptı

Sakatlığı nedeniyle UEFA Uluslar Ligi'nin ilk maçı olan Galler deplasmanında kadroda yer almayan Eren Elmalı, İzlanda maçına ilk 11'de başladı ve müthiş performans gösterdi.

Milli sol bek, Kerem Aktürkoğlu'nun attığı ikinci golde de asisti yapan isim oldu. A Milli Takım kariyerinde 11. karşılaşmasına çıkan 24 yaşındaki futbolcu ilk asistini İzlanda'ya karşı yaptı.

Sadece 3 pas hatası yaptı

Kullandığı 38 pasta sadece 3 pas hatası yapan milli futbolcu, %92,1'lik isabetli pas oranı yakaladı ve ay-yıldızlı ekipte en az pas hatası yapan futbolcu.

İşte Eren Elmalı'nın performansı:

  • Topla buluşma: 65
  • Pas yüzdesi: 38 %92,1
  • Orta: 3 %0,0
  • Asist 1
  • Şut pası: 3
  • İkili mücadele: 5/12
  • Uzaklaştırma: 3
  • Pas arası: 5
  • Yapılan faul: 1
Senin için hazırladığımız haberler