Luis Ibanez: "Ersun Yanal Bana Az Şans Verdi"

22.11.2022 - 18:25 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 18:49

2017 - 2019 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen Arjantinli sol bek Luis Ibanez, Ersun Yanal'ın kendisine az şans forma verdiğini söyledi. Detaylar.

Luis Ibanez: "Ersun Yanal Bana Az Şans Verdi"

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Arjantinli sol bek oyuncu Luis Ibanez, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 61medya'ya konuşan Ibanez, bordo-mavili takımda forma giydiği dönemde teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisine az şans verdiğini söyledi. Detaylar...

2016 yılında Trabzonspor’a transfer olan Arjantinli sol bek, performansıyla eleştirilen bir isim olmuştu. Avrupa Ligi mücadelelerinde Kızılyıldız ile karşılaşmak için Sırbistan’a giden Trabzonspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret eden Ibanez, hem eski takım arkadaşları ile sohbet etti hem de tüm takıma başarı dilemişti. Her iki takımda Ibanez’in önceden forma giydiği takımlardı fakat Arjantinli futbolcu özellikle forma giydiği dönemde altyapıdan yeni çıkan başta Uğurcan Çakır olmak üzere Fırtına'nın yetiştirdiği oyuncularla keyifli zamanlar geçirdi.

34 yaşına gelen ve şu anda Sırbistan’ın 2. Lig takımlarında Graficar’da kaptan olarak forma giyen futbolcu, Trabzonspor’da oynadığı günler ve bu ziyaretiyle ilgili bakın neler söyledi:

İlgini Çekebilir
Messi: "Mazeretimiz yok, ağır bir yenilgi oldu"
Habere Git

"Ersun Yanal gereken forma şansını maalesef vermedi"

- Trabzonspor’daki kariyerini nasıl değerlendirsin?

"Trabzonspor’daki günlerim ile ilgili dürüst olmam gerekirse sahada daha fazla devamlılığım olmasını isterdim. Ya da ilk zamanlarımda daha fazla şans bulmayı. Kulübe ilk geldiğim dönemde teknik direktörümüz olan Ersun Yanal belki de almam gereken forma şansını maalesef vermedi."

"Trabzon’dan gitme kararı aslında benim değildi"

Trabzonspor’da sakatlık yaşadığın bir süreç oldu, forma şansı bulamadın, performansının eleştirildiği dönemler oldu. Hem o süreç hem de ayrılık sürecini nasıl değerlendirirsin?

"Fazla forma şansı bulamadığın zaman işler zorlaşıyor. Taraftarın beni eleştirmesini anlayabiliyorum ve eleştirilerinin sebeplerinden bir tanesi performansımın maksimumunu gösterememiş olmamdır.  Ünal Karaman takımın başına geldikten sonra biraz daha forma şansı bulabildim ve biraz daha performansımı gösterebildim ancak artık çok geçti çünkü kontratımın sonuna yaklaşmıştım. Trabzon’dan gitme kararı aslında benim değildi, sözleşmem bitiyordu ve bana yeni bir sözleşme sunulmamıştı."

"Trabzonspor taraftarı Türkiye’nin en iyi taraftarlardan biridir"

-Trabzon şehrini ve taraftarları nasıl hatırlıyorsun?

"Ben ve ailem Trabzon’da çok mutluyduk ve her zaman söylerim Trabzonspor taraftarı Türkiye’nin en iyi taraftarlardan biridir. Çok fanatikler ve fazla forma şansı bulmamama rağmen bana hep iyi hissettirmişlerdir."

İlgini Çekebilir
Katar'a amigo ve polisten sonra popçumuz da gidiyor
Habere Git

"Takımla zaman geçirmek beni çok mutlu etti"

- Trabzonspor, Sırbistan’a geldiğinde kampı ziyaret ettin, yeniden eski takım arkadaşlarını görmek nasıldı? Neler konuştunuz?

"Evet, takımla zaman geçirmek beni çok mutlu etti. Sadece oyuncularla değil aynı zamanda kulüp çalışanlarını yeniden görmek çok güzeldi. Çok konu konuştuk ama esas olarak futbol ve aile konularını konuştuk."

"Trabzonspor Kulübü’nde scout veya bir spor direktörü olarak çalışmayı çok isterim"

- Kampı ziyaret ettiğinde seni Trabzon’a davet ettiklerini duymuştuk, Bir gün Trabzon’u yeniden ziyaret etmeyi düşünüyor musun?

"Tabii ki, şehri ve kulübü yeniden ziyaret etmeyi çok isterim. Hep söylerim Trabzonspor, kariyerimin çok önemli bir yerini kapsıyor. Ailem ve çocuklarım orada çok mutluydu. Trabzon şehrinde ve inşallah gelecekte Trabzonspor Kulübü’nde scout veya bir spor direktörü olarak çalışmayı çok isterim."

"Şehir ve kulüp sizi büyük bir tutku ile kendine bağlıyor"

Trabzonspor’un şampiyon olduğu dönemde çok mutlu olduğunu ve bu sezonda her kulvarda başarılı olmalarını dilediğini belirten Ibanez, şunları da ekledi, “Şehir ve kulüp sizi büyük bir tutku ile kendine bağlıyor, bir gün gelirde benden bir istekleri olursa ben her zaman göreve hazırım, tüm taraftarları seviyor ve sevgilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Bordo-mavili takım ile 20 maçta sahaya çıkan Ibanez, 4 asist kaydetti. Arjantinli oyuncu şu anda Graficar Belgrad takımında forma giyiyor.

Senin için hazırladığımız haberler