Erol Bulut’tan iki kritik dokunuş

25.03.2021 - 11:17 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 18:00

Fenerbahçe haberleri… Beşiktaş maçının ardından gözünü Süper Lig’de oynayacağı Denizlispor karşılaşmasına çeviren sarı lacivertlilerde İrfan Can Kahveci ve Mbwana Samatta kulübeye çekilecek. İşte detaylar…

Erol Bulut’tan iki kritik dokunuş

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de oynadığı son iki maçta 5 puan kaybeden Fenerbahçe 3 günlük iznin ardından antrenmanlarına başlayacak. Sarı lacivertli takım yeniden çıkışa geçerek şampiyonluk yarışında iddialı konuma gelmeyi hedefliyor.

Pozitif vakalar Denizli maçına yetişecek

Fenerbahçe, koronavirüs nedeniyle karantina sürecindeki 5 oyuncu ve milli takımlara giden futbolculardan yoksun olarak çalışacak. Testi pozitif çıkan isimlerin 5 Nisan’daki Denizlispor karşılaşmasına kadar yetişmeleri bekleniyor.

Derbide sınıfta kaldılar

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut kadroda 1-2 değişiklik yapmayı düşünüyor. 46 yaşındaki çalıştırıcı orta sahada İrfan Can’ın ve forvette Mbwana Samatta’nın derbi performansından memnun kalmadı. 

Genç teknik adam Gustavo’nun yanında Jose Sosa ve Ozan Tufan arasında tercih yapacak. Forvette ise yeniden Samatta yerine Thiam’a forma verecek.

Sezon sonuna kadar Erol Bulut

Yönetimin, son iki maçta 5 puan kaybedilince koltuğu sallanan Erol Bulut ile sezon sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler