Erol Bulut'tan futbolculara net mesaj!

10.08.2020 - 14:07 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 14:13

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, futbolcularına net bir mesaj verdi. Sarı-lacivertlilerin çiçeği burnunda teknik patronu, oyuncularından formanın sorumluluğu neyse onu yapmalarını istiyor.

Erol Bulut'tan futbolculara net mesaj!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut oyuncularını motive etmeye başladı. 45 yaşındaki çalıştırıcı oyuncuları ile toplantı gerçekleştirdi. Bulut, futbolcularına net bir mesaj verdi.

Şampiyonluk vurgusu

Bulut toplantıda oyuncularına, “Hedefimiz şampiyonluk,Fenerbahçe’nin seviyesi her zaman şampiyonluktur çalışmalarımızı bu farkındalıkla sürdürelim” şeklinde konuştu.

"Formanın sorumluluğu neyse onu yapacağız"

Futbolcular da hocalarına karşılık olarak, “Biz gece gündüz mücadelemizi verecek, düşünce kalkacak, bıkmadan çalışacağız, üzerimizdeki formanın sorumluluğu neyse onu yapacağız” ifadelerini kullandılar.

Fenerbahçe'de tempo artıyor

Sarı-lacivertli futbolcuların yeni sezon öncesi yapılan sağlık kontrolleri tamamlandı. Samandıra Can Bartu tesislerindeki antrenmanların temposu her gün artarken çalışma sonrası özel olarak idman yapan oyuncuların olduğu da öğrenildi.

Fenerbahçe, taktik çalışmalara ne zaman başlayacak?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 18 Ağustos'taki Topuk Yaylası kampında teknik direktör Erol Bulut teknik ve taktik çalışmalara ağırlık verecek.

Senin için hazırladığımız haberler