Erol Bulut, Championship'e tatsız başladı

10.08.2024 - 19:17 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 19:32

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, Championship açılış haftasında evinde Sunderland'i ağırladı. Cardiff ekibi, konuk ettiği rakibine 2-0 mağlup oldu.

Erol Bulut, Championship'e tatsız başladı

AJANSSPOR HABER

Türk teknik adam Erol Bulut yönetiminde olan Cardiff City, Championship 1. hafta mücadelesinde Cardiff City Stadium'da Sunderland ekibini ağırladı.

Sahadan mağlup ayrıldı

Erol Bulut ve öğrencileri Sunderland'e karşı oynadığı mücadeleden 18. ve 89. dakikada yediği gollerle 2-0 yenik ayrıldı ve sezona mağlubiyet ile başlamış oldu.

"Hayal kırıklığına uğramadım"

Maç sonu röportajında takımının oynadığı futboldan memnun olduğunu söyleyen 49 yaşındaki teknik adam: " 90 dakika boyunca gösterdiğimiz performanstan dolayı hayal kırıklığına uğramadım. Oyunu kontrol ettiğimiz anlarda oldu. Konsantrasyonumuz olması gereken yerde değildi.

46 maçtan birini kaybettik

Gol atma şansımız vardı, bunu başaramadık ama bugün pozitif yönlerimize bakmaya çalışıyoruz. Bu maç Championship'te oynayacağımız 46 maçtan biri, bu yüzden bir sonraki mücadeleye bakıyoruz.

Topa sahip olmayı başardık

Bugün Sunderland'e karşı daha fazla topa sahip olmayı başardık ve bu sezon da bunu yapmaya çalışıyoruz. Pozitif şeyler görüyorum; bugün gol alamadık ama fırsatlar yarattık ve önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Siopis 90 dakika sahada kaldı

Süper Lig'de Alanyaspor ve Trabzonspor başarısı için top koşturduktan sonra geçen sezon başında Cardiff City'ye transfer olan Yunan futbolcu Emmanouil Siopis, mücadelede 90 dakika sahada kalırken yüzde 91 pas isabeti ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler