Erol Bulut: 1-Sergen Yalçın: 1.. Beraberlik bozulacak mı?

25.11.2020 - 01:39 | Son Güncellenme: 25.11.2020 - 08:09

Geçen yıl Beşiktaş'ın başına gelen Sergen Yalçın pazar günkü maçta ikinci kez Fenerbahçe derbisine çıkacak. Yalçın'ın Beşiktaş'ı ilk derbiyi şu anda Fenerbahçe forması giyen Gökhan Gönül ile Vida'nın golleriyle 2-0 kazanmıştı. Erol Bulut ise Fenerbahçe'yle 3. büyük maçına çıkıyor. Bulut,'un takımı Galatasaray ile 0-0 berabere kalırken Trabzonspor'u 3-1 yenmişti. İki teknik adamın kariyerlerinde birbirine karşı 1'er galibiyeti bulunuyor.

Erol Bulut: 1-Sergen Yalçın: 1.. Beraberlik bozulacak mı?

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Süper Lig’in 10. Haftası dev derbiye sahne olacak. Fenerbahçe ile Beşiktaş Ülker Stadı’nda 29 Kasım Pazar günü saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.

Bir yanda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Fenerbahçe diğer yanda eleştiriler altında kalan ancak son haftalarda ivme yakalayan Beşiktaş. Elbette derbilerin favorisi olmaz ancak zevkli ve tempolu bir mücadele olması bekleniyor.

Derbinin farklı taraflarından biri de Erol Bulut ve Sergen Yalçın arasında olacak. Bir bakıma geçmiş teknik adamlık kariyerlerinde Yeni Malatyaspor ve Aytemiz Alanyaspor’u çalıştıran Bulut ve Yalçın bir anlamda halef-selef durumunda.

Birer galibiyetleri var

Bugüne kadar Sergen Yalçın ve Erol Bulut iki kez karşılaştı. İki hocanın da birer galibiyeti bulunuyor.

  • 1 Eylül 2019 Yeni Malatyaspor 2-3 Aytemiz Alanyaspor (Erol Bulut kazandı)
    28 Şubat 2020 Aytemiz Alanyaspor 1-2 Beşiktaş (Sergen Yalçın kazandı)

Hafta sonu oynanacak derbide iki çalıştırıcı arasındaki rekabette beraberliği bozma ihtimali de var. Bu kez Bulut ve Yalçın Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın başında olarak sahada yer alacak. Bu derbi zirve mücadelesini de yakından ilgilendiriyor.

Caner Erkin asist yapmış Gökhan Gönül gol atmıştı

Geçen yıl Beşiktaş'ın başına gelen Sergen Yalçın pazar günkü maçta ikinci kez Fenerbahçe derbisine çıkacak. Yalçın'ın Beşiktaş'ı kendi evinde ilk derbiyi şu anda Fenerbahçe forması giyen Gökhan Gönül ile Vida'nın golleriyle 2-0 kazanmıştı. Gökhan Gönül'ün golünün asistini şu an yine Fenerbahçe forması gilen Caner Erkin yapmıştı.

Erol Bulut'un 3.büyük maçı

Erol Bulut ise Fenerbahçe'yle 3. büyük maçına çıkıyor. Bulut,'un takımı Galatasaray ile 0-0 berabere kalırken Trabzonspor'u 3-1 yenmişti.

 

Fenerbahçe’nin sezon başı 18 transfer yapması ve geniş bir kadroya sahip olması sarı lacivertlilere büyük artı katıyor. Beşiktaş ise birçok oyuncusunu kaybederken yerlerine mali imkanlar ölçüsünde transferler yapabildi. Elbette transfer yapmak ile maçlar kazanılmasa da Pazar günü oynanacak 90 dakika merakla bekleniyor. Her derbide olduğu gibi bu derbi de yeni bir hikaye ortaya çıkaracak.
Senin için hazırladığımız haberler