Erman Toroğlu: ''Hala Volkan ve Arda’yı isteyenler var''

14.10.2018 - 19:52 | Son Güncellenme: 14.10.2018 - 22:52

Erman Toroğlu Rusya Türkiye maçını değerlendirdi! İşte açıklamaları...

Erman Toroğlu: ''Hala Volkan ve Arda’yı isteyenler var''

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan Rusya Türkiye maçını değerlendirdi. Erman Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Genç takım diyoruz ama iyi oynamıyoruz'

Rusya kötü, biz daha kötüyüz. Arkada pas yapıyor top döndürüyoruz ama onu da kaybediyoruz. Maçın en iyi pozisyonunu Milanlı Hakan Çalhanoğlu yakaladı. Rezalet bir yan topla da golü yedik. Genç takım diyoruz ama iyi oynamıyoruz. Biz de pas atacak adam bulunmuyor..

Rus oyuncular çabuk hareket ediyor. Oğuzhan kötü, Hakan Çalhanoğlu kötü. Biz bu ikili iyi olursa oyun kurar ve iyi oynarız. Onlar kötü olursa orta saha da düşüyor. Ben Lucescu’yu anlamadım. Lucescu’yu neden getirdiler, antrenör yaptılar bilmiyorum. Lucescu bence bu milli takımın antrenörü değil, ithal bir antrenör.

Eğer gole karşılık verebilirsek Rusya takımını bozarız. Fizik gücü ile oynayan bir takım Rusya...Çok iyi bir takım değil. Biraz ayağa top yapmamız gerekiyor. Cenk’i ileride yalnız bırakıyoruz. Takımdakiler yanına gitmiyor. Cengiz var ancak o da orta sahaya top almaya gidiyor. Çünkü Oğuzhan ve Çağlar bir şey yapmıyor. Oğuzhan kendi takımında bile doğru düzgün oynamıyor.

'Kademe kademe kaderimize razı oluyoruz'

Biz kendi yarı sahamızda pas yapıyoruz. Hücum edemiyoruz, çabuk çıkamıyoruz. Orta sahamız topu iyi kullanamıyor. Rusya arkaya çekilince hücum ediyoruz. 10 numaramız golü kaçırdı. Benim on numaram golü atamazsa, altı numaram hiç atamaz. Kademe kademe kaderimize razı oluyoruz.

Hala Volkan ve Arda’yı isteyenler var. Bu zihniyetteki adamlar, bunları konuşuyorsa bu milli takım iyi oynuyor demektir. Bu milli takım, sabahlara kadar kumar oynayıp, prim kavgası yapanlardan geldi buralara...Hiç olmazsa sahadakiler tertemiz çocuklar. Terbiyesizlik yapan adamlar milli takımda yok.

Türk Milli Takımı’nın başında Türk hoca olur. Yıllarca takımlarımızda bir hoca gidecek olsa Lucescu ismi konuşuldu, medya içerisinde adamları vardı. Şimdi Lucescu’nun neler söyleyeceğini çok merak ediyorum.

'Biz alışkınız, tazminatını versinler sen git'

6 dakika oynayan çocuğun çalıştığı menajeri kim merak ediyorum. Lucescu’nun tazminatına ve Rusya takımının antrenörünün tazminatına, aldığı maaşlara bakmak lazım.Kazandığı maçlarda bir şey yok, oyuncularım beni dinledi diyor. Lucescu bizi bu kadar gerizekalı mı sanıyor bizi?  Biz alışkınız, tazminatını versinler sen git.

Türk Milli Takımı, o anda en iyi form ve başarıda olan oyunculardan kurulmalı. İsterse yaşı 32 olsun, ben buna karşı değilim. Seyirciye küfür edenler, gazeteci dövenler gelmesin sadece. Biz çocuk mu besliyoruz? Genleştirmek istiyorsan Ümit Milli Takım’ın başına geç.

Lucescu'nun bu saatten sonra kendisinin gitmesi lazım. Teknik direktör futbolcuları satıyor. Lucescu'yu getirme fikrinin kime ait olduğunu ve insanları buna nasıl ikna ettiğini merak ediyorum

Senin için hazırladığımız haberler