Erling Haaland: "Maç esnasında ayağımı kıracağını söyledi"

06.06.2022 - 08:51 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 08:59

Norveç'in, İsveç'i 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Erling Haaland, Beşiktaş'ın eski İsveçli stoperi Alexander Milosevic hakkında flaş sözler sarf etti. İşte detaylar...

Erling Haaland: "Maç esnasında ayağımı kıracağını söyledi"

İsveç milli takımı UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup maçında Norveç ile başkenti Stockholm'deki Friends Arena Stadyumu'nda karşılaştı.

"Ayağımı kıracağını söyledi"

Norveç'in İsveç'i 2-1 mağlup ettiği maçta 20. ve 69. dakikalarda attığı iki golle takımana galibiyeti getiren ve maçın adamı seçilen yıldız futbolcu Erling Haaland maçın ardından yaptığı açıklamada, İsveç'in savunmacısı Milosevic hakkında, "Daha maçın ilk dakikasında bana o...u dedi. Güldüm. Sonra ayağımı kıracağını söyledi. 1.5 dakika sonra gol attım. Sonra da golümü onun önünde kutladım." ifadelerini kullandı.

"Bu ülkeyi daha fazla mutlu etmek istiyorum"

Erling Haaland, Norveç için oynarken çok mutlu ve çok gurur duyduğunu belirterek, "Gol attığım zaman ne kadar gururlandığımı gözlerimden okuyabilirsiniz. Harika bir his. Bu ülkeyi daha fazla mutlu etmek istiyorum. Çünkü, Norveçliler daha fazla mutluluğu hak ediyor." şeklinde konuştu.

Sörloth'tan bir asist

Öte yandan Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth, İsveç maçında sahaya ilk 11'de çıkarken 90 dakika forma giydi. Sörloth, Haaland'ın ikinci golünde asisti yapan isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler