Erkan Sözeri: "Iğdır Şehri İçin Şampiyon Olmalıyız"

08.03.2023 - 16:43 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 16:53

TFF 3. Lig 2. Grubu'nda lider olan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'nün Başarılı Teknik direktörü Erkan Sözeri, açıklamalar yaptı. Sözeri, "Iğdır şehri için şampiyon olmalıyız" dedi.

Erkan Sözeri: "Iğdır Şehri İçin Şampiyon Olmalıyız"

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 3. Lig 2. Grup'ta lider olan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'nde başarılı Teknik Direktör Erkan Sözeri, Iğdır FK ve gündeme dair merak edilenleri yanıtladı.

"Her şey çok güzel olacak"

Sözeri, "İyi bir başkanımız ve kulübümüz var. Bize de tek bir şey düşüyor, bu takımı üst lige çıkarmak. Bu doğrultuda hedefe doğru ilerlemekteyiz, futbolcularımız da bunun bilincinde. Çünkü biz şampiyon olursak, şehrimiz için de takımımız için de başkanımız için de her şey çok güzel olacak. 

"Amacımız sonunu getirmek"

Çünkü başkan, bu sektöre yeni girmiş birisi ve çok hevesli, istekli. Bu anlamda başkanımızın şevkini kırmamalıyız, çünkü bir Iğdırlı olarak çok iştahlı. Bizler de bu motivasyonla iyi bir şekilde ilerliyoruz, amacımız sonunu da getirmek.

"Formayı kaybeden bir daha zor alıyor"

Açık söylemek gerekirse biz deplasmana biraz tedirgin olarak gittik, hatta otobüste mi kalsak diye düşündü bazı arkadaşlarımız. Oyuncularımızla bir toplantı yaptım ve buradaki futbolcuların da burada yaşadığını, antrenman yaptığını anlattım. Hatta 'eğer tedirgin olan varsa söylesin, kadroya almayayım' bile dedim. Kadromuz da biraz geniş mâlum, formayı kaybeden bir daha zor alıyor; haliyle kimseden çıt çıkmadı.

"Elazığ Belediyespor’u tebrik etmek lazım"

Bu durumda bizim bir gün için bu şekilde bir hareket etmemiz yakışık almaz dedim, onlar da sağ olsunlar bize olumlu yanıt verdiler. Böyle bir ortamda Elazığ Belediyespor’u tebrik etmek lazım. Her şeye rağmen ligden çekilmeyip mücadeleye devam ediyor olmaları takdiri hak ediyor.

"Tüm kadro deplasmana gidiyoruz"

Kadronun dışında bıraktığımız bazı arkadaşlarımız olsa bile başkanımız tüm takımı götürelim diyor, 24 kişi beraber gidiyoruz daima. Başkanımızın bu yaklaşımı da bizim işimizi kolaylaştırıyor zaten sağ olsun. Takımımız da 24 kişi, hepsi daima çalışıyor sakatlıksız maşallah. Buradan kondisyoncularımıza da teşekkür ediyorum. Bu devre arasının uzun olması da biraz işimize yaradı bu anlamda.

"Kestelspor, oyun anlayışından taviz vermeyen bir takım"

Önümüzdeki hafta direkt rakibimiz olan Kestelspor ile karşılaşacağız. Eğer bu hafta puan kaybederlerse, biz lider olarak gideceğiz artı bir de maç eksiğimiz olmuş olacak. Kestelspor, oyun anlayışından taviz vermeyen bir takım, biz de çalışmalarımızı rakibimizin durumuna göre yapacağız. Bizim amacımız 3 puan almak olacak, kazanırsak da çok büyük bir avantaj yakalayacağımızı biliyoruz. Rakibi de tebrik etmek lazım, genç bir teknik direktörleri var çok tebrik ediyorum, yolu açık olsun inşallah.

"Hayallere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz"

Iğdır şehri çok şirin, çok güzel bir şehir. Mutlaka gelip görmenizi isterim. Tabii biraz sınırdayız, siz rahat uyuyun diye biz Ermenistan sınırında bekliyoruz. Şaka bir yana, sınırda çok çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Dolayısıyla elde edeceğimiz şampiyonluk, bir şampiyonluktan çok daha fazlasını ifade ediyor bizim için. Burada insanların hayali artık 'hadi bir an önce 2. Lig'e çıkalım' şeklinde. Biz de bu hayallere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler