Erkan Sözeri: Hedefimiz ilk 2'de yer almak

19.10.2021 - 16:21 | Son Güncellenme: 19.10.2021 - 16:43

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri; Altınordu galibiyeti, mavi beyazlı takımın hedefleri ve Acun Ilıcalı'nın ziyareti hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Erkan Sözeri: Hedefimiz ilk 2'de yer almak

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri gündeme dair özel açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da yayınlanan Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Erkan Sözeri, "Altınordu maçında hedefimiz 3 puandı, bu konuda da hiçbir tereddütüm yoktu. Çünkü taraftarımız önünde çok farklı oynuyoruz. Altınordu maçındaki geri dönüş takımımız adına çok önemliydi, oyuncularımızın özgüveni için çok önemliydi. 2-0 geriye düştüğümüz maçı 6-2 gibi farklı bir skorla kazandığımız için çok mutluyuz." dedi ve ekledi:

'Hedefimiz ilk 2'

"Hedefimiz sezon sonunda ilk 2'de yer almak. Lige geç başladık ve birçok oyuncu değişiliği de yaşadık. Sezon öncesinde açıklamalarımda ilk 8-10 haftalık süreci işaret etmiştim. Haftalar ilerledikçe sahada daha da iyiye giden bir Erzurumspor var. Ankaragücü ve Manisa FK maçlarında ciddi hakem hataları vardı. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü maçında Hüseyin Göçek net bir penaltımızı vermedi. Adanaspor maçında Kadir Sağlam iyi bir performans ortaya koymuştu. Altınordu maçında da Turgut Doman, Avrupai bir maç yönetti, hakkını teslim edelim."

Mehmet Sekmen ve İbrahim Aydemir'e teşekkür 

Erzurum şehrindeki birlik beraberlikten bahseden Sözeri, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen geçen hafta takımımıza yemek verdi ve güvenlerini iletti. Milletvekilimiz İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Meclisi'nde Hüseyin Göçek'in vermediği penaltıyı meclis kürsüsüne taşıdı. İki isme ve başkanımız Ömer Düzgün'e teşekkür ediyorum. Biz sadece adalet istiyoruz. Adalet birgün hepimize lazım. Erzurum şehri; gelişime açık bir şehir. Bu şehrin takımı Süper Lig'de mücadele etmeli." ifadelerini kullandı. 

Ilıcalı'nın ziyareti olumlu etkiledi

İş insanı Acun Ilıcalı'nın ziyeretinin takımı olumlu etkilediğini belirten Erkan Sözeri sözlerini şu şekilde tamamladı: 

"Acun Ilıcalı'nın ziyareti bizleri ve oyuncularımızı olumlu yönde etkiledi. Her zaman yanınızdayım mesajını verdi. İnşallah onun da desteklerini göreceğiz. Kendisine çok teşekkür ederim, iş hayatında da başarılar dilerim." 

Senin için hazırladığımız haberler