Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan için en yetkili ağızdan açıklama!

10.01.2023 - 11:43 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 12:07

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, VAR kayıtları açıklanan Sivasspor – Galatasaray ve Beşiktaş - Gaziantep FK maçının hakemleri Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan için verilen kararı açıkladı.

Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan için en yetkili ağızdan açıklama!

AJANSSPOR HABER

Sivasspor – Galatasaray ve Beşiktaş - Gaziantep FK maçlarının VAR kayıtlarının açıklanması, son dönemlerin en çok konuşulan konusu olurken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yapılan hatalarda kötü niyet olmadığını ve Antalyaspor – Fenerbahçe maçının kayıtlarının ise açıklanmayacağını söyledi.

“Doğrusunu bulmaya çalıştılar”

Lider Haber’de ekranlara gelen Telegol programında, “Sivasspor – Galatasaray maçının VAR kayıtlarını izledim, hiçbir yanlış bir şey yok” açıklamasını yapan Mehmet Büyükekşi, “İnsanlar doğrusunu bulmak için bir çaba içerisindeler ama yanlış karar vermişler. Yanlış değerlendirmişler. En küçük bir kötü niyet yok. İyi niyet var ortada” ifadelerini kullandı.

Büyükekşi: Türkalp’in hakemliğini bitirmedik

TFF başkanı, "Ofsaytımsı " diyerek Sivasspor'un golünü iptan eden VAR hakemi Özgüç Tükalp için açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, Sivasspor – Galatasaray maçının VAR hakemi olan Özgüç Türkalp’e düdük astırmadıkları söyledi. 

İlgini Çekebilir
Mehmet Büyükekşi sözünü tuttu! Değişti
Habere Git

"Özür dilerim demekle bu iş olmaz"

Büyükekşi, şöyle konuştu: “Orta hakemlik yapmıyordu. VAR hakemliği yapıyordu. İstifa etti biliyorsunuz. 'Hata yaptım, arkadaşlarımı zor durumda bıraktım' dedi. Burada önemli olan şey şu; Burada bir otorite var. Böyle yapıp yapıp ondan sonra 'Ben özür dilerim' ile bu işlerin olmaması lazım.”

Karaoğlan ve Özdamar’ın geleceği MHK’nın elinde

Büyükekşi, Sivasspor – Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar ve Beşiktaş – Gaziantep FK maçının hakemi Atilla Karaoğlan’ın ceza süresini Merkez Hakem Kurulu’nun belirleyeceğini açıkladı. 

"Görev almaya devam edecekler"

TFF Başkanı, “Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar’ın ne kadar ceza verileceğine MHK karar verecek. Belirli bir süre ceza alacaklar, sonra görev almaya devam edecekler” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Hakem klasmanı şifreleri! Büyükekşi kulüplere 'dur' dedi
Habere Git

Antalyaspor – Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklanmayacak

Antalyaspor Kulübü’nün son dakikada geçersiz sayılan gollerinin ardından 2-1 kaybettiği Fenerbahçe mücadelesinin VAR kayıtlarının açıklanması için yaptığı çağrıya "Hayır" yanıtını verdi.

Sivasspor- Galatasaray maçında çizgi çekilmedi

Büyükekşi şöyle konuştu: “Sivasspor – Galatasaray maçındaki önemli konu, ofsayt çizgisinin çekilememesi. Antalya’da çizgi de çekildi. Sebebini yardımcı hakem gösterdi. Koluyla işaret ediyor, ‘vurdu’ diyor. Hakemlerin yüzde 70’i o pozisyonun ofsayt olduğunu söyledi. Ama Sivasspor – Galatasaray maçında kimse ne olduğunu anlamadı. Ofsayt mı, faul mü, başka bir şey mi var… Çizgi çekilemedi. Burada çizgi de çekildi.”

Senin için hazırladığımız haberler