Ergin Ataman'dan Fenerbahçe sözleri: "Dürüst olmak gerekirse..."

22.10.2024 - 12:13 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 12:25

Yunanistan ekibi Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, Turkish Airlines EuroLeague'de oynayacakları Fenerbahçe Beko maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe sözleri: "Dürüst olmak gerekirse..."

AJANSSPOR - HABER

Turkish Airlines EuroLeague'de Ergin Ataman liderliğindeki Panathinaikos, İstanbul'da temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun konuğu olacak. Yeşil-Beyazlı takımın başantrenörü Ataman, dev maç öncesi konuştu.

Pana 3'te 3

Yunanistan Ligi'nin 3. haftasında Panathinaikos, sahasında AEK ile karşılaştı. Son şampiyon Pana, rakibini 94-74'lük skorla yenmeyi başardı. Yunan ekibi bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Ataman'dan Fenerbahçe sözleri

Ergin Ataman, AEK maçının ardından hem cuma günü EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'ya karşı oynayacakları maç hem de gelecek lafta ligde ezeli rakipleri Olympiakos'a karşı oynayacakları maç hakkında konuştu.

"Dürüst olmak gerekirse"

Ergin Ataman'ın ifadeleri şu şekilde: "Tabii ki bu bir derbi maçı, çok önemli bir maç. Fakat dürüst olmak gerekirse şu anda sadece cuma günü EuroLeague’de oynayacağımız Fenerbahçe maçını düşünüyoruz.

Cuma günü maçtan sonra Atina’ya gideceğiz, gece 3-4 gibi Atina’da olacağız. Sonra pazar günü derbiye çıkacağız. Fakat Olympiakos için de durum aynı. İyi bir maç olacak. Yunan Derbisinde iki iyi takım olacak. Saha avantajı onlarda ama geçen sene playoff finallerinde olduğu gibi kazanmaya çalışacağız."

Senin için hazırladığımız haberler