Eren Şafak: ''Utku Yuvakuran'ı transfer etmek istedim''

22.09.2023 - 15:23 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 15:25

Uzun yıllar Şenol Güneş'in ekibinde yer alan ve sezon öncesinde Tuzlaspor'da teknik direktör olarak göreve başlayan Eren Şafak, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Eren Şafak: ''Utku Yuvakuran'ı transfer etmek istedim''

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig takımı Tuzlaspor'da teknik direktör Eren Şafak, Adanaspor galibiyeti, hedefleri ve Şenol Güneş hakkında konuştu.  

''Adanaspor maçını geriye düşsek de kazandık''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Eren Şafak, "Kulübümüzün satış süreci vardı ancak bu süreç gerçekleşmedi. Sezon başında hiçbir oyuncumuz kamp görmedi. Milli arada 9 transfer yaptık. Hafta sonunda oynadığımız Adanaspor maçını geriye düşsek de kazandık. Tuzla'da olan tesis yapım aşamasında tesis anlamında sıkıntımız yok, ancak Sancaktepe'teki maçımızı oynadığımız sahanın zemini sağlıklı olamayacak gibi duruyor." dedi ve ekledi:  

''Şenol Hocam izin verdi ve Tuzlaspor'a geldim"

"Şenol Güneş'e çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 8.5 yıl Şenol Hoca ile çalıştık, Beşiktaş'ta güzel anılarımız oldu. Şenol Hoca ile A Milli Takım'da da çalıştık, Euro 2020 Avrupa Şampiyonası'nda olma imkanım oldu, hocama bana yaşattığı deneyimler için teşekkür ediyorum. Şenol Hocam; çok titiz ve çok fazla detaycı bir teknik direktör bence kendisine ayıran en önemli özellik bu. Şenol Hocam izin verdi ve Tuzlaspor'a geldim" 

Senin için hazırladığımız haberler