Trabzonspor'dan transferde Kasımpaşa'ya Eren Elmalı resti

06.06.2022 - 10:47 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 10:59

Kasımpaşa'nın 21 yaşındaki sol beki Eren Elmalı için teklif yapan Trabzonspor, İstanbul kulübünün istediği yüksek bonservis karşısında rest çekti. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan transferde Kasımpaşa'ya Eren Elmalı resti

Transferde öncelikli hedefi geçen sezon en çok sıkıntı yaşadığı sol bek bölgesi olan Trabzonspor, hedefine Kasımpaşa'ın genç sol beki Eren Elmalı'yı almıştı. 

Fırtına, 2,5 milyon euro + takas teklifi yaptı

Yabancı sınırlaması nedeniyle sol bek transferini yerli bir oyuncuyu kadrosuna katarak çözmek isteyen Karadeniz ekibi, geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla transferin gözdesi haline gelen Eren Elmalı için teklifini Kasımpaşa kulübüne iletmişti. Bordo mavililer, İstanbul ekibine 21 yaşındaki için 2.5 milyon Euro ve takasta futbolcu önerdi.

Kasımpaşa 5 milyon Euro istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Kasımpaşa'nın, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Eren Elmalı için 5 milyon Euro bonservis talep ettiği öğrenilirken, Trabzonspor, lacivert beyazlılara rest çekti.

Trabzonspor rest çekti

Trabzonspor, söz konusu fiyatlara kesinlikle çıkamayacağını belirterek, "Rakamı yükseltmeyeceğiz. Karar sizin” diyerek resti çekti. Milli oyuncu için istenen bonservis ücretini yurt içinden hiçbir kulübün vermesi mümkün gözükmezken, Kasımpaşa’nın izleyeceği yol haritası merak ediliyor. Trabzonspor’un bonuslarla en fazla 3 milyon Euro seviyesine çıkabileceği konuşuluyor.

İlgini Çekebilir
Transferin gözde ismi Eren Elmalı'dan açıklama: "Görüşmeler..."
Habere Git

34 maçta 1 gol, 4 asist

Güncel piyasa değeri 3.2 milyon Euro olan genç futbolcu bu sezon Kasımpaşa formasıyla 35 maçta forma giyerken 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler