Eren Dişli kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

23.05.2024 - 11:56 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 12:02

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Ali Koç'un yeni yönetiminde Eren Dişli de yer alması bekleniyor. Eren Dişli kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? Detaylar.

Eren Dişli kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçecek.

Eren Dişli Ali Koç'un yönetiminde

Ali Koç'un yeni yönetimine dahil olması beklenen isimler belli oldu. Eren Dişli de Ali Koç'un yeni yönetiminde yer aldı.

Eren Dişli kimdir?

Eren Dişli, Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanıdır. A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın başarılı orta oyuncusu Zehra Güneş ile 1.5 yıldır ilişki yaşamaktadır. İkilinin birlikte olan fotoğraflarının kaldırmasının ardından ayrılık iddiaları gündeme gelmişti.

Eren Ali Dişli, Sırma Grup’un sahibi olan iş insanı Davut Dişli’nin oğlu olarak 2000 yılında dünyaya geldi. Ailesi aslen Rizeli olan Dişli, tıpkı babası gibi koyu bir Fenerbahçeli. 21 yaşındaki Fenerbahçe tutkunu, Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde öğrenim görmeye başladı. Her ne kadar Bilgisayar Mühendisliği okusa da sinema ile ilgili olan Eren Dişli, bu alanda da çalışmalar yürütüyor.

Sinemaya duyduğu ilgi ile bilinen Dişli ailesinin oğlu, geçtiğimiz aylarda Ertuğrul Fındık ile yapımcının finansman sorununu ve yatırımcının sinema deneyimsizliğini ortadan kaldırmayı amaçlayan konsorsiyum modelini Türk sinemasında uygulayacaklarını açıklamıştı. Eren Ali Dişli’nin de yer aldığı konsorsiyum, ilk adımda 6 film üzerinde anlaşmaya varmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler