Transfer haberleri | Çaykur Rizespor, Martin Minchev'i kadrosuna kattı

09.09.2023 - 23:00 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 23:10

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Çek Cumhuriyeti takımı Sparta Prag’da forma giyen Martin Minchev'i kadrosuna kattığını açıkladı. Detaylar...

Transfer haberleri | Çaykur Rizespor, Martin Minchev'i kadrosuna kattı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Çek Cumhuriyeti takımı Sparta Prag’da forma giyen Martin Minchev'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Transferi Ajansspor duyurmuştu

Karadeniz temsilcisinin, forvet oyuncuyla anlaşmaya vardığını ve 3 yıllık sözleşme imzaladığını 2 gün önce yapmış olduğumuz özel haberle sizlere duyurmuştuk. İlgili haberi okumak için tıklayın.

Martin Minchev imzayı attı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor'umuz Çek Cumhuriyeti takımı Sparta Prag’da forma giyen Martin Minchev'i kadrosuna kattı.

İlgini Çekebilir
Çaykur Rizespor'a Bulgar forvet! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Sözleşme 3 yıl

Sağlık kontrolünden geçen 22 yaşındaki  Bulgar Santrfor Martin Minchev, kendisini 3 yıllığına yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Yeni transferimiz Martin Minchev’e “hoş geldin” diyor, başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Erdoğan'ın Putin'e Minchev'i sorduğu iddia edilmişti

Bilindiği üzere Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiş ve yapılan görüşme sonrası, Erdoğan'ın Putin'e bir futbolcudan bahsettiği söylenmişti. Söz konusu oyuncunun Rizespor'a transfer olan Minchev olduğu iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Paul Onuachu paylaşımı!
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Bulgar forvet, geçen sezon forma giydiği 39 karşılaşmada 8 gol ve 5 asist kaydetti. Bu sezon ise 6 maçta görev alan 22 yaşındaki oyuncu 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Cherno More Varna takımının da oynadı

Bulgar oyuncu Sparta Prag dışında kariyerinde Cherno More Varna takımının da formasını giydi. Söz konusu 82 maça çıkan Minchev 12 gol ve 9 asist ile oynadı. 2019 yılından bu yana Bulgaristan Milli Takımı'nda da oynayan forvet oyuncu, çıktığı 12 karşılaşmada 460 dakika sahada kaldı ve 1 kez de sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler