Erdoğan Yeşilyurt Antalyaspor ile Anlaşmak Üzere | Transfer Haberleri

10.07.2023 - 21:38 | Son Güncellenme: 10.07.2023 - 21:40

Transfer haberleri... 5 sezondur Sivasspor formasını giyen Erdoğan Yeşilyurt, adres değiştiriyor. Deneyimli futbolcu, Antalyaspor ile görüşmelere başladı.

Erdoğan Yeşilyurt Antalyaspor ile Anlaşmak Üzere | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Sivasspor’un kaptanları arasında yer alan Erdoğan Yeşilyurt, adres değişikliğine gidiyor. 29 yaşındaki futbolcu, Akdeniz ekibi Antalyaspor ile görüşmelere başladı. Deneyimli futbolcunun Antalyaspor’a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor

2018 yılından bu yana Sivasspor forması giyen Erdoğan Yeşilyurt’un Sivasspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Sivasspor’un sözleşme feshini düşünmediği ve transferin tamamlanması için Antalyaspor’un Yiğidolara bonservis ücreti ödemesi gerekecek. 

168 maçta Sivasspor adına oynadı

Kariyerine Almanya’da başlayan Erdoğan Yeşilyurt, 2014 yılında Altınordu’ya transfer oldu. 2018 yılında Sivasspor’un yolunu tutan deneyimli futbolcu, 168 maçta Yiğidolar adına mücadele verdi. 16 gol ve 16 asist üsretti. 

İlgini Çekebilir
Sivasspor'dan Pelkas kararı!
Habere Git

Erdoğan Yeşilyurt'un geçen sezonki performansı

Geçen sezon da Sivasspor’un vazgeçilmezlerinden olan Erdoğan Yeşilyurt, Süper Lig’de 30 maçta sahaya çıktı. Toplamda 41 kez formayı sırtına geçiren Yeşilyurt, 6 gol ve 2 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler