Ömer Erdoğan İptal Edilen Gol Hakkında Konuştu: ”Açıkçası çok üzgünüm”

14.01.2023 - 20:12 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 20:44

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Adana Demirspor maçında iptal edilen gol ile ilgili, "Neden iptal edildi anlamadım" dedi. Detaylar...

Ömer Erdoğan İptal Edilen Gol Hakkında Konuştu: ”Açıkçası çok üzgünüm”

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldu. 

"Sonuca bakınca eli boş döndük"

Maç sonu açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, "Oyuncularımız verilen görevleri yerine iyi getirdiler ama sonuca bakınca eli boş döndük. 

"Gol neden iptal edildi anlamadım"

Gelecek için umut veriyoruz ama sonuca yansıtamadık. Ayrıca iptal edilen bir golümüzle ilgili açıkçası çok üzgünüm. Neden iptal edildi anlamadım. 

İlgini Çekebilir
Kocadağ, görüştükleri oyuncuyu duyurdu: "Evet, listemizde!"
Habere Git

"Sahada mağlup olmak istiyoruz"

Büyük odada pozisyonu detaylı inceledim. Hakem neyi gördü de iptal etti anlayamadım. Büyük emek harcıyoruz. Büyük yatırımlar yapıyoruz. Sahada mağlup olmak istiyoruz. Açıkçası golü iptal edecek bir neden göremedim” ifadelerini kullandı.

Ankaragücü taraftarları maç sonu taşkınlık çıkardı

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından stadyumdan ayrılan Ankaragücü taraftarları otobüslerine binerek stadyumundan çıkış yaptı. Stadyuma yakın bir yerde otobüsten inen taraftar grupları taşkınlık çıkardı. Polis ekipleri taraftar grubuna müdahalede bulunarak sakinleştirmeye çalıştı. Tekrardan otobüslerine bindirilen taraftarlar bölgeden uzaklaştırıldı.

Senin için hazırladığımız haberler